tamam sağolun iyi günler dilerim iyi akşamlar bu rufusla ilgili bildiğiniz bir video var mı
tamam sağolun iyi günler dilerim iyi akşamlar bu rufusla ilgili bildiğiniz bir video var mı
Forum değil sanki mesajlaşma konusu. Tek tek soru cevap şeklinde gitmeden ne sorulacaksa yazsanız ya da özelden yazışsanız? ileride birileri bilgi alayım diye bu konuya girse sağlam kulaklarınız çınlar.
yazma o zaman cevabı olan yazsın diye var forum.Forum değil sanki mesajlaşma konusu. Tek tek soru cevap şeklinde gitmeden ne sorulacaksa yazsanız ya da özelden yazışsanız? ileride birileri bilgi alayım diye bu konuya girse sağlam kulaklarınız çınlar.
Artık pek ilgilenmediğim bir konu olduğu için yardımcı olamıyorum. Ortamım da uzun uzun yazmak için müsait değil. Sadece gezinirken başlığı gördüm ve girdim. Eksik bilgi daha çok zarar verir o nedenle bu konuda tam manasıyla yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. Herkese iyi forumlar.
burda herşey detaylıca var
Kardeşim burada sen uğraşma diye yazdım ancak görüyorum ki pek saygılı değilsin. Ayrıca forumlarda amaç herkese faydalı olmak ve bilgiye çabuk ulaşmaktır. Bu şekilde soru cevap şeklinde uğraşmak hoşuna gidiyorsa benim için sorun değil. Nasıl istiyorsan öyle yapın madem fakat beni tanımıyorsun yazı üslubuna biraz dikkat etsen daha iyi olur. Gereksiz diyerek kişilere hakaret etmeye hakkın yok.O'zaman yazmıyacaksınız siz asıl gereksiz olan kişiniz.
Konuyla alakasız amanasıl yani
Kardeşim burada sen uğraşma diye yazdım ancak görüyorum ki pek saygılı değilsin. Ayrıca forumlarda amaç herkese faydalı olmak ve bilgiye çabuk ulaşmaktır. Bu şekilde soru cevap şeklinde uğraşmak hoşuna gidiyorsa benim için sorun değil. Nasıl istiyorsan öyle yapın madem fakat beni tanımıyorsun yazı üslubuna biraz dikkat etsen daha iyi olur. Gereksiz diyerek kişilere hakaret etmeye hakkın yok.
güzel güzel tane tane yazıyorum. Umarım beni anlamışsındır.