win 8.1 pc mi nasıl 64 bite çıkartabilirim

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Boot menu geleceksiniz usb cıkacak ona tıklayınız ileri ileri kurulum olacaktır.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Bilgisayar anlıyormusunuz.
Esc f7 f11 f12 deneyiniz.

Mishimacop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Forum değil sanki mesajlaşma konusu. Tek tek soru cevap şeklinde gitmeden ne sorulacaksa yazsanız ya da özelden yazışsanız? ileride birileri bilgi alayım diye bu konuya girse sağlam kulaklarınız çınlar.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Fazla, konu uzatmak istemiyor verdiğim link indiriniz rufus program ile usb kurunuz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
pc marka,model,yada anakart ne? çoğu F11 boot menü...
Lenovo Fn+F12 Fn bazı modellerinde gerek.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Forum değil sanki mesajlaşma konusu. Tek tek soru cevap şeklinde gitmeden ne sorulacaksa yazsanız ya da özelden yazışsanız? ileride birileri bilgi alayım diye bu konuya girse sağlam kulaklarınız çınlar.
yazma o zaman cevabı olan yazsın diye var forum.

Mishimacop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Kurallar dahilinde istediğimi yazarım, o nedenle var forum. Atılan yanıtlara bakınca komik durmuş bu konu. Whatsapp mesajlaşması gibi. Forumlar bu şekilde kullanılmazdı eskiden. Arkadaşın sorunu belli ve belli ki çok anlamıyor.
Neyse konuyu uzatmak istemiyorum. Ne demek istediğim zaten anlaşılıyor.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Anlıyorum siz peki neden yardımcı olmuyorsunuz.

Mishimacop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Artık pek ilgilenmediğim bir konu olduğu için yardımcı olamıyorum. Ortamım da uzun uzun yazmak için müsait değil. Sadece gezinirken başlığı gördüm ve girdim. Eksik bilgi daha çok zarar verir o nedenle bu konuda tam manasıyla yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. Herkese iyi forumlar.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
O'zaman yazmıyacaksınız siz asıl gereksiz olan kişiniz.
Artık pek ilgilenmediğim bir konu olduğu için yardımcı olamıyorum. Ortamım da uzun uzun yazmak için müsait değil. Sadece gezinirken başlığı gördüm ve girdim. Eksik bilgi daha çok zarar verir o nedenle bu konuda tam manasıyla yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. Herkese iyi forumlar.

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ben az önce attığım videodaki gibi yaptım tek başıma sorun yok . Tavsiye ederim

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Hocam ilk önce Temiz bir Windows 8.1 64Bit İso dosyası bulun , indirin. Rufus ile İso dosyasını Flash belleğimize yazdırın. Ve sonrasında format atın.

Mishimacop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
O'zaman yazmıyacaksınız siz asıl gereksiz olan kişiniz.
Kardeşim burada sen uğraşma diye yazdım ancak görüyorum ki pek saygılı değilsin. Ayrıca forumlarda amaç herkese faydalı olmak ve bilgiye çabuk ulaşmaktır. Bu şekilde soru cevap şeklinde uğraşmak hoşuna gidiyorsa benim için sorun değil. Nasıl istiyorsan öyle yapın madem fakat beni tanımıyorsun yazı üslubuna biraz dikkat etsen daha iyi olur. Gereksiz diyerek kişilere hakaret etmeye hakkın yok.
güzel güzel tane tane yazıyorum. Umarım beni anlamışsındır.

Ömer Faruk kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Konuyla alakasız ama
İyi günler dilerim
Şunu sormak istiyorum umarım cevaplarsınız ben mimarlık öğrencisiyim bilgisayar almam gerekiyor şu özellikte bir monster bilgisayar alsam bana yeterli olur mu
İ5-10300H-2.5 ghz
4gb gtx 1650
8gb ddr4 2933mhz
Monster abra a5 v15.5 15.6"
Bir bilgisayar lütfen ? yardımcı olur musunuz size zahmet olmazsa bu özellikler yeterli değilse nasıl olmalı yada daha düşük özelliktede olabilir mi en uygununu almaya çalışıyorum mağlum fiyatlar çok pahalı benim için cad uygulamaları autocad revit 3d max i çalıştırması gerekiyor bu ürünün fiyatı ise 6800 lira
Lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yeterli rami 16gb olursa daha iyi olur 32gb olmasına gerek yok brash casper 32gb ramli satıyor çöpünü.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Anladık.
Kardeşim burada sen uğraşma diye yazdım ancak görüyorum ki pek saygılı değilsin. Ayrıca forumlarda amaç herkese faydalı olmak ve bilgiye çabuk ulaşmaktır. Bu şekilde soru cevap şeklinde uğraşmak hoşuna gidiyorsa benim için sorun değil. Nasıl istiyorsan öyle yapın madem fakat beni tanımıyorsun yazı üslubuna biraz dikkat etsen daha iyi olur. Gereksiz diyerek kişilere hakaret etmeye hakkın yok.
güzel güzel tane tane yazıyorum. Umarım beni anlamışsındır.

Son düzenleme: