• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Win 8.1 Özelleştirme

kayacaN0

Asistan
Ben şuan Windows 8.1 kullanıyorum. Mesela görev çubuğunu, başlatı vs. programlar ile özelleştirebilir miyim? Özelleştirebiliyorsam hangi program ile yapabilirim?

Windowsta çok fazla özelleştirme yapma imkanı yok maalesef. Eğerki Özelliştermek içi program kuracaksanız da github'dan indirin öyle her yerden indirmeyin virüs olabilir. Ayarlardan renk saydamlık vs ayar yapabilirsiniz başlat menüsünün

Windowsta çok fazla özelleştirme yapma imkanı yok maalesef. Eğerki Özelliştermek içi program kuracaksanız da github'dan indirin öyle her yerden indirmeyin virüs olabilir. Ayarlardan renk saydamlık vs ayar yapabilirsiniz başlat menüsünün
Bildiğiniz bi program varsa linkini atarmısınız?

çok yanlış biliyorsunuz ms storede bile harika özelleştirmeler var bir konu açıp anlatmıştım geçmişte açtığım konulara bakrsanız win 10 nasıl özelleştirileceği var