Win 8.1 Özelleştirme

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Ben şuan Windows 8.1 kullanıyorum. Mesela görev çubuğunu, başlatı vs. programlar ile özelleştirebilir miyim? Özelleştirebiliyorsam hangi program ile yapabilirim?

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
Windowsta çok fazla özelleştirme yapma imkanı yok maalesef. Eğerki Özelliştermek içi program kuracaksanız da github'dan indirin öyle her yerden indirmeyin virüs olabilir. Ayarlardan renk saydamlık vs ayar yapabilirsiniz başlat menüsünün

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Windowsta çok fazla özelleştirme yapma imkanı yok maalesef. Eğerki Özelliştermek içi program kuracaksanız da github'dan indirin öyle her yerden indirmeyin virüs olabilir. Ayarlardan renk saydamlık vs ayar yapabilirsiniz başlat menüsünün
Bildiğiniz bi program varsa linkini atarmısınız?

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
çok yanlış biliyorsunuz ms storede bile harika özelleştirmeler var bir konu açıp anlatmıştım geçmişte açtığım konulara bakrsanız win 10 nasıl özelleştirileceği var

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Hepinize teşekkür ederim