kayacaN0
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 223
Ben şuan Windows 8.1 kullanıyorum. Mesela görev çubuğunu, başlatı vs. programlar ile özelleştirebilir miyim? Özelleştirebiliyorsam hangi program ile yapabilirim?
Bildiğiniz bi program varsa linkini atarmısınız?Windowsta çok fazla özelleştirme yapma imkanı yok maalesef. Eğerki Özelliştermek içi program kuracaksanız da github'dan indirin öyle her yerden indirmeyin virüs olabilir. Ayarlardan renk saydamlık vs ayar yapabilirsiniz başlat menüsünün
özelleştirme konusunda linuxta bilgim var biraz ama windowsta çok yok. eğer istersen rainmeter var ilginç pluginleri vs var bir araştırBildiğiniz bi program varsa linkini atarmısınız?
çok yanlış biliyorsunuz ms storede bile harika özelleştirmeler var bir konu açıp anlatmıştım geçmişte açtığım konulara bakrsanız win 10 nasıl özelleştirileceği varWindowsta çok fazla özelleştirme yapma imkanı yok maalesef. Eğerki Özelliştermek içi program kuracaksanız da github'dan indirin öyle her yerden indirmeyin virüs olabilir. Ayarlardan renk saydamlık vs ayar yapabilirsiniz başlat menüsünün