Win 7 kullanıcı hesap türü

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar bilgisayara win 7 kurduğumda kullanıcı adı istedi bende yazdım.Daha sonra ikinci bir kullanıcı adı açtım.Evdekiler kullansın diye.

Şimdi 2 gün önce bir iso dosyası kopyaladım bilgisayara.Silmek istediğimde yönetici izni olması lazım diyor. Kullanıcı hesaplarından hesap türünü yönetici yapmak istiyorum olmuyor. Bunu nasıl halledebilirim ?

birde şöyle birşey oldu son günlerde. İndirdiğim vide yada rar dosylarında bir kilit işareti görünüyor.Bu nedir çözemedim.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ev için açtığın hesap ne olarak görünüyor. ''Standart kulanıcı'' olarak mı yoksa ''Yönetici'' olarak mı?

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
İkisi kullanıcı hesabı var.İkiside standart kullanıcı.İkisininde hesap türünü değişemiyorum ve bi dosyayı silemiyorum.

---------- saat 00:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:43 eklenmişti ----------

Birde buradaki kilitler ne oluyor ?

Rar dosyasında herhangi bir şifre felan yok.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kendi hesabın üzerinden üçüncü bir hesap oluştursan ve bu hesabı ''Yönetici'' olarak oluşturabilirsen gerisi kolay olacak. Bir de böyle dene...

---------- saat 02:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:57 eklenmişti ----------

O kilitli WinRAR dosyaları sanırım şifreli dosyalar ve kullanıcı hesabın ''Yönetici'' modunda olmadığı için olabilir diye düşünüyorum.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Şu anda kullandığım hesap türü administrator olarak görünüyor fakat gene silemedim.Güvenli moddaa silebildim.

Fakat o rarlı dosyadaki kilidi hala çözemedim. Güenli modda bile öyle görünüyor.