Win 7 iso okumak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gnsg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gnsg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben şu an bi torrent sitesinden windows 7 ultimate oem buldum.Ama emin değilim bunun oem olduğundan windowsu kurmadan bunu anlayabilir miyim?-

dento

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi torrent sitesinden buldu peki türkmü yabancımı

gnsg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yabancı

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bu foruma noluyor sürekli torrenttle ilgili cümleler zaten gerekli bir de crack paylaşımı artık serbest olsun çünkü zaten herkes nerden bulabileceğini anlatıyor o zaman yasağın ne anlamı kaldı

gnsg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu foruma noluyor sürekli torrenttle ilgili cümleler zaten gerekli bir de crack paylaşımı artık serbest olsun çünkü zaten herkes nerden bulabileceğini anlatıyor o zaman yasağın ne anlamı kaldı

kimse reklam ve ya doğrudan yasadışı paylaşım yapmıyor ki.Öyle olunca hemen mesaj silinip konu kilitleniyor.

dento

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yerli torrent sitelerinden bulabilirsin ayrıca kullanıcı yorumlarını da dikkate alırsan yanılma ihtimalin azalır ben yıllardır torrent kullanıyorum bir iki fake dosya hariç genelde yazar ne diyorsa doğru çıkıyor

gnsg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yerli torrent sitelerinden bulabilirsin ayrıca kullanıcı yorumlarını da dikkate alırsan yanılma ihtimalin azalır ben yıllardır torrent kullanıyorum bir iki fake dosya hariç genelde yazar ne diyorsa doğru çıkıyor

yerli torrent siteleri hep davetiye istiyor o yüzden mecbur yabancı kullanıyorum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yerli torrent siteleri hep davetiye istiyor o yüzden mecbur yabancı kullanıyorum
forumda davetye dağıtımı yapılan sayfalar var. maili adresini bırak sana da davetye yollarlar. ben yerli torrent sitelerine böyle üye oldum.