• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Win 7 gadget

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar gadget indirdim kurmak istiyorum ama olmuyor. bana gatget. uzantlı dosya verdiler onu windows da nereye kopyalayacağım bilen var mı?

Namazvakitlerini gösteren bir gadget'i olan yok mu?:hammer:

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Üstüne çift tıkla, yükle de.

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Indirdiginiz dosyaya cift tiklayip Yukle dediginizde kuruyor herhangi bir yere kopyalamiyorsunuz.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
olmuyo bilinmeyen dosya diyor. Programlardan ac yada netten bul cıkıyo. gadget uzantılı

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Baslat - Arama kutusuna windows özellikleri yazarak Windows Ozelliklerini ac veya kapat'a tiklatin.Windows Ozellikleri penceresi acilacak.Listeden Windows Arac Platformu yanina tik koyun.Tamam tiklatin.Gadget dosyasina cift tikladiginiz acilmasi gerekir.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ya da indirdiğin dosya gadget değildir. adı neydi gadgetin söyle de varsa bende göndereyim sana

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D Ben laptop hızlansın dıye windows un aram dahil tüm özelliklerini kapatmıştım :D
Durun da bir açıp deneyeyim. Namaz vakitlerini ya bi gadget arıyordum ya sürekli önümde olsn.

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Arkadaşlar dediğinizi yaptım oldu aa benım gadget hata veriyor Yok mu namaz vakitlerini bildirecek bir gadgeti olan.!!

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İndirdim açmaya çalışıyorum üzerinde gadget in dosya yolu yazlı belirtilmemiş hata uyarısı çıkıyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] teşekkürler oldu :)