Win 7 Everyone tarafından izin verilmiyor ???

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sahiplik olayı değil benim anladığım, çıkarmak istediği dosyayı bulmuş o bile indikten hemen sonra siliniyorsa bu sahiplikle ilgili değildir.

Güvenli modda açıp dene bu paul.dll dosyasını ilgili yere atmayı bewko.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar niye takılıyorsunuz ownershiple ben ne zamandır kullanıyorum ama dediğiniz gibi birşey başıma gelmedi hiç win7 nin genel sorunu demişsiniz fakat bilemiyorum sizin kullandığınız win7ler mi sorunlu yoksa sürekli yanlış işlere mi bulaşıyorsunuz nedir :D
kendi kendine olacak birşey değil bu öyle olsa benimde başıma gelirdi heralde

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

hele de bir arkadaşımız tüm ownershipleri alırım demiş hiç üşenmedin ya ne gerek var üstelik :)

karakural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunla bende karşılaştım denildiği gibi winrarla açtım dışarıya çıkınca microsoft essential virüs olarak agıladı ve masaüstüne çıktığı halde dosya içine taşıyamadım.Sonra ownershipe attım, essentiale izin ver dedim oldu.(winrar içinden direk ownershipe attım)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş aynı hata bende de oldu şimdi burdan okudum microsoft security esse... virüs programı engelliyormuş benide çok uğraştırdı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Virüs programını kapat ben de de oldu kapatttım sorun yok oldu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
microsoft bilmemne security client mi ne nane bişi var kaldırın o mıhtıımın programını remove programs'dan, çalışsın, avira yüklerken kazara öğrendim bugun bende, kaldır bu salaklığı dedi kaldırdım, soora kopyalayamadığım dll yi kopyalar, değiştirir siler oldum, avira saolsun...

Win 7 64 bit kullanıyorum...

yusuf530

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba!
grid 2 crack yapıcam fakat everyne size izn vermedi yazıyor.
her yolu denedım guvenlık,antıvrus,admıınstrator,
lutfen yardımcı olun...

king00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virüs programını kapat veya devre dışı bırak mesela microsoft security essentials gibi

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende MCafee Total Protection 2013 var devredışı bırakılmıyor. Ondan Black Ops 2 onuyamıom acil yardım edinn... Bendede everyone izin vermiyo. Microsoft security devredışı yaptım ama mcafee hep virüs buluyo oyüzden olmuyorrrr....

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bence de sanırım öyle.

Everyone kim onu anlamadım ama :)

Bu konuda sorunum var WİNDOWS OLD klasörünü sil dediğimde

NsjbRVo.png

nasıl silebilirim