Win 7 Dvd-rw Bir Süre Sonra Görünmüyor

siqptare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Yeni aldığım bilgisayarıma ide dvd-rw taktım ve win 7 yi bu dvd-rw ile kurdum. Windows açıldığında bilgisayarımda dvd-rw sürücüsü görünüyor ve kullanabiliyorum. Ancak bir süre(5-10 dk) içine disk(dvd-cd) takmadığımda sürücü Bilgisayarımdan siliniyor. Ve herhangi bir disk taktığımda okumuyor. Bunun sebebi ne olabilir? 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum ancak bir çözüme ulaşamadım. Yeni Bilgisayarımın tadını çıkaramıyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dvd yazıcınızı farklı bir kablo bağlamayı deneyin. İyi oturmayan,kalitesiz kablolar yüzünden benzer bir problem yaşamıştım bende.

siqptare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taktığım kablo Bilgisayarla birlikte gelen kablo. Ancak dediğiniz deneyeceğim. Windows 7 ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi ? İnternette çok araştırdım birçok kişi bu durumdan yakınıyor. Ancak benim sorunum daha farklı sanırım. Çünkü windowsu bu dvd ile kurdum ve kurulumda hiçbir sorun yaşamadım. İlk açılışta görünüyor ve kullandığım sürece sorun yok. Ancak kullanmazsam yok oluyor ve geri gelmesi için pc yi yeniden başlatmam gerekiyor...