Bilgisayarın içerisinde windows linux vb. hiçbir işletim sistemi yüklü değil. Yani sistem kurması lazım.formatmı yani ben anlamadım
Sistem yüklü değil demek anlamı. Yani yeni bir disk aldıysanız veya içerisindeki işletim sistemini sildiyseniz olabilir. Yeniden işletim sistemi kurmanız lazım.
Yeni freeDOS bilgisayar mı aldınız veya harddisk mi değiştirdin? Yeni Windows10 format USB'si ile Windows kur.An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives dont contain an operaiting system. Press Ctrl + Alt + Del to restart
Ctr alt delete yaptım düzelmedi ne yapabilirim nasıl düzelicek
Windows 10 yüklü yeni bir işletim sistemi almadîm içindekinide silmedimBilgisayarın içerisinde windows linux vb. hiçbir işletim sistemi yüklü değil. Yani sistem kurması lazım.
Ama ben zaten kurul yapmıştîm bir daha niye kuruyîm kiYeni freeDOS bilgisayar mı aldınız veya harddisk mi değiştirdin? Yeni Windows10 format USB'si ile Windows kur.
Öyleyse diskinde problem olabilir. veya yeni aldıysan bilgisayarı içinde sistem olmayabilir.Windows 10 yüklü yeni bir işletim sistemi almadîm içindekinide silmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ben zaten kurul yapmıştîm bir daha niye kuruyîm ki
doru söylüyor benceÖyleyse diskinde problem olabilir. veya yeni aldıysan bilgisayarı içinde sistem olmayabilir.
gerek yok bilgisayarcıyadoru söylüyor bence
aldıgın yere yada bir bilgisayarcıya göster bence
Yeni pc silmedimde gayet de normal kullanıyordum bi anda oldu anlamadîmÖyleyse diskinde problem olabilir. veya yeni aldıysan bilgisayarı içinde sistem olmayabilir.
O zaman virüs, sistem dosyalarına saldırmış olabilir. Temiz format atman gerekir.Yeni pc silmedimde gayet de normal kullanıyordum bi anda oldu anlamadîm
doru olabilirO zaman virüs, sistem dosyalarına saldırmış olabilir. Temiz format atman gerekir.
Usb win 10 sidim yapabilirsem kendim kurulum yapıcam olmadî bilgisayarcıya vericem win 10 kursun diyegerek yok bilgisayarcıya
3.5 haftadîr kullanîyorum pc yi yalnîş virüs yiyebileceğim bir siteyede girmedimO zaman virüs, sistem dosyalarına saldırmış olabilir. Temiz format atman gerekir.
Kullanmıyorumkullandıgın virüs proramı ne
bir iki videoyla örenirsin nasıl oldugunu bosuna bilgisayarcıya verip para verme
Doru değil doğru. <lütfen daha temiz bir Türkçe kullanalımzaten herzaman bir bilgisayar bir anda oluyo hep bendede öyle
doru olabilir
pardonDoru değil doğru. <lütfen daha temiz bir Türkçe kullanalım
Sd girişi yok oyun indirirken kaçak indirmedim steam ya da epic gamesviruslu bir sd yada onungibi bise
eski lerden kalma filan
o zaman virüs bir güvenlik acıgında girmis olabilir3.5 haftadîr kullanîyorum pc yi yalnîş virüs yiyebileceğim bir siteyede girmedim
Kullanmıyorum
Bilmiyorum yapamazsam bilgisayarcıya vericem artıko zaman virüs bir güvenlik acıgında girmis olabilir
Bu hata benim de başıma gelmişti. Bu sitedeki adımları uygula.An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives dont contain an operaiting system. Press Ctrl + Alt + Del to restart
Ctr alt delete yaptım düzelmedi ne yapabilirim nasıl düzelicek
Teşekkür ederim bakarîmBu hata benim de başıma gelmişti. Bu sitedeki adımları uygula.
“an operating system wasn’t found” Hatası Çözümü
Windows 10 işletim sisteminde disk management bölümünde hatalı bir işlem yapmam sebebi ile aktif olması gereken (C:) sana sürücüsünü pasif ederek (D:) sanal sürücüsünü aktif etmiş bulundum. İşletim sistemini restart ettiğimde ise sistem boot olmadığı için aşağıdaki hata ile karşılaştım. "an...www.yusufuyanik.com
Eğer olmazsa Tamer abimizin yaptığı videodaki adımları uygulayarak verilerini kurtarıp format at yalnız uzun sürebilir sabırlı olmanı tavsiye ederim, ben yaklaşık 500 gb dosyayı bu video sayesinde kurtardım.