Vendetta_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 75
Abı sen fan olmussun oyuna aman fazla kaptırma 
Antivirüsünün İnternet seçeneklerine bak pop-up engelleyici gibi onları devre dışı bırak yeniden dene ?
neler alındığını biliyorumÖyle alınacak pek bir şey yok. Kıyafet ayakkabı şapka don falan filanAma silah de için cephane doldurabilirsin
![]()
Kime bana mı ?neler alındığını biliyorumsadece hava atıyorum
:w00t::w00t:
Petlerin yaşı yok dostum. 2-1cıx cıx cıx abilere saygı kalmamış senden bi kaç ay büyüğüm bennn!!o yüzden bilerek yenilceksin
![]()
en nefret ettiğim hatası giderilmediGüzeldir güzellBir çok hata giderildi. Dahada güzel olmaya başladı oyun
![]()
Çok nadir oluyor o bana. Ama en en sinir olduğum şey level atlayınca 2 bomba bi kaç tane teleporter vermesi. Lan 55 level oldum hala 2 bomba veriyor ya!en nefret ettiğim hatası giderilmedi
oyun sırasındayken sunucuyla bağlantı kesildi diye haber alıyorum ama yantaraftaki konuşmaları okuyup hareket edebiliyorum (ateş etmiyo)
3 tane karpuz yiyorum başlar başlamaz ilk elden herkesi alıyorumsüper bi aletmiş denemek lazımlazer ve minigunu peş peşe koy oyun senindir
![]()
yeni sistemi pek beğenmedim3 tane karpuz yiyorum başlar başlamaz ilk elden herkesi alıyorumhaha
![]()
EXP kasmak zorlaştı ya öfyeni sistemi pek beğenmedimeskiden zaten 3 kişiyi alabiliyoduk
oyun daha çabuk bitiyodu
şimdi 5 kişi alsanda bitmiyo
![]()