Wifi Sorunu Windows 8

deadfrezee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fazla anlamam bilgisayardan ama Windows 8 bilgisayarım wifi den nete bağlanırken elektrik gitti geri geldiğinde ise wifi hiç açılmadı fn kombinasyonu fn-8 yapıncada işe yaramıyor
wifi açılmıyor aygıt yöneticisinde ise wifi adaptör bulmuyor hiçbir şekilde wifi yok yani anca kabloyla bağlanabilirim sanırım

denediğim işlemler

Aygıt yöneticisinden-Ağ bağdaştırıcısı- Microsoft çekirdek hata ayıklama ağ bağdaştırıcısı Devredışı-Etkinleştir

Aygıt yöneticisinden-Ağ bağdaştırıcısı-Realtek pcle FE Family Controller #2 Devredışı-Etkinleştir Yapmak

FN TUŞ Kombinasyonuyla kablosuz ağı uçak modunu açıp -kapatmak

Format atmak oldu

Bu yöntemlerin dışında bi yöntem varmıdır Yoksa bi arıza mı var laptopda fazla anlamıyorum bilgisayardan internetten bunları bulabildim benim gibi bu sorunu yaşıyanlar veya
çözümünü bilenler lütfen yardım :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Elektrik gitti geldi derken wifi adaptörü kısa devre yapıp giriş yerlerinden bi tanesini yakmış olabilir o yüzden aygıt yöneticisinde göstermiyordur marka model alabilirsem yardımcı olabilirim yada teamviewer varsa daha iyi yardımcı olurum

deadfrezee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marka model derken wifi adapter ise mediatek mt7630e olması lazm evde deilim şuanda vede tw maalesef veremem accsess point ile komşudan çekiyorum neti ve mesafe uzak oraya yetecek data kablom yok :(

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Marka model derken wifi adapter ise mediatek mt7630e olması lazm evde deilim şuanda vede tw maalesef veremem accsess point ile komşudan çekiyorum neti ve mesafe uzak oraya yetecek data kablom yok :(

Bilgisayarın marka modelini istedim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Fazla anlamam bilgisayardan ama Windows 8 bilgisayarım wifi den nete bağlanırken elektrik gitti geri geldiğinde ise wifi hiç açılmadı fn kombinasyonu fn-8 yapıncada işe yaramıyor
wifi açılmıyor aygıt yöneticisinde ise wifi adaptör bulmuyor hiçbir şekilde wifi yok yani anca kabloyla bağlanabilirim sanırım

denediğim işlemler

Aygıt yöneticisinden-Ağ bağdaştırıcısı- Microsoft çekirdek hata ayıklama ağ bağdaştırıcısı Devredışı-Etkinleştir

Aygıt yöneticisinden-Ağ bağdaştırıcısı-Realtek pcle FE Family Controller #2 Devredışı-Etkinleştir Yapmak

FN TUŞ Kombinasyonuyla kablosuz ağı uçak modunu açıp -kapatmak

Format atmak oldu

Bu yöntemlerin dışında bi yöntem varmıdır Yoksa bi arıza mı var laptopda fazla anlamıyorum bilgisayardan internetten bunları bulabildim benim gibi bu sorunu yaşıyanlar veya
çözümünü bilenler lütfen yardım :)
Birader önce özellikle tanımadığın kişilere kesinlikle teamviewer verme, sana tavsiyem laptopu komple fişten çıkar bataryayıda çıkar biraz bekle öyle bir dene, ona göre yeniden değerlendirme yapalım (bazı laptopların önünde veya yanlarında manuel wifi düğmesi olabilir emin olmak için yokla)

deadfrezee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
manual wifi düğmem yok dediğin şeyi denedmde maalesef gene tık yok 25 m data kablosu aldım mecburen wifi yapana kadar bunla idare edicem ama bi çözümü varmı ben bayağıdır aradım bulamadım cevaplarınız için teşekkürler.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
manual wifi düğmem yok dediğin şeyi denedmde maalesef gene tık yok 25 m data kablosu aldım mecburen wifi yapana kadar bunla idare edicem ama bi çözümü varmı ben bayağıdır aradım bulamadım cevaplarınız için teşekkürler.

Çözümü var tabikide
laptobun wifi kartı arızalanmış olabilir değiştirmek usb wireless adaptöründen pahalıya çıkabilir 20, 25 Tl ye mini usb adaptörler var

deadfrezee07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözümü var tabikide
laptobun wifi kartı arızalanmış olabilir değiştirmek usb wireless adaptöründen pahalıya çıkabilir 20, 25 Tl ye mini usb adaptörler var

Bilgisayar hp alınalı yaklaşık 6-7 ay oldu garantiside bitmedi o işlemi yaparsam garantiden cıkıcaktır heralde ?