Wifi Repeater Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aes71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba.2 müstakil ev için repeater tavsiyesi istemekteyim.Bu evlerin arasında sinyali engelleyecek bir yapı yok ve mesafelesi 20 metredir.İstiyorum ki internetimi o evde de kullanabilsinler.Ethernet çekme imkanımız yok maalesef.Eğer konuyu yanlış bölüme açtıysam ya da doğru yer ama var olan bir konu varken ek olarak açtıysam kusuruma bakmayın.Yeni üye oldum.
Bakındığım ürünler:

Önceliğim tabii ki yeterliyse uygun fiyat nedeniyle re305 olur. Herkese teşekkürler.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar Aes71,

Bu aralar benimde yeni evimden dolayı problem çektiğim için bir ürün almıştım bu ürünü seninle de paylaşmak isterim. Kurulumu diğer sinyal artırıcılara göre daha basit hatta çok basit Xiaomi'nin bir uygulamasından kolayca yapabiliyorsun. Ürün bu aralar iyi indirim aldı buraya tıklayarak o ürüne ulaşabilirsin tavsiye ederim.

Teşekkürler, İyi Forumlar

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu kadar hızlı yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Bu ürünü sıkça görüyorum ancak mesafemiz 20-25 metre olduğu için belki dışarıda 5 ghz bandına da bağlanırız demiştim.O nedenle ürünlerin üçünde de ac desteği var.Yardım ettiğiniz için tekrar teşekkürler.Aradığım şey duvardan 2.4 ghz ile sinyali sağlam şekilde geçirsin ama 5 ghz desteği de olsun.İsteğim çok farkındayım ama bunun için buraya başvurdum.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Bu kadar hızlı yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Bu ürünü sıkça görüyorum ancak mesafemiz 20-25 metre olduğu için belki dışarıda 5 ghz bandına da bağlanırız demiştim.O nedenle ürünlerin üçünde de ac desteği var.Yardım ettiğiniz için tekrar teşekkürler.Aradığım şey duvardan 2.4 ghz ile sinyali sağlam şekilde geçirsin ama 5 ghz desteği de olsun.İsteğim çok farkındayım ama bunun için buraya başvurdum.
Üzgünüm, 5GHZ ve 2.4GHZ destekli bir ürüne ulaşamadım. Fakat kaliteli bir ürün arıyorsanız dediğim gibi zorda kalırsanız onu alabilirsiniz, :)

invizibıl ninja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Merhaba,
yanlış anlamadım değil mi, iki farklı evden bahsediyorsunuz? Daire değil, müstakil iki ev ise sinyal artırıcılar ile sorunu çözmeniz çok zor. Arada herhangi bir engel olmasa da bu ürünler daireler içindeki sorun için üretilmiş, dubleks evlerde bile tam sonuç veremeyebiliyor. İki farklı ev için boşa para vermeyin. Sizin dış mekanlar için tasarlanan anten tarzı ürünlere ihtiyacınız var. TP-LINK'in bu tarz ürünleri var, hatta Youtube'da biri evdeki interneti Uludağ'a taşıyıp bir test yapmıştı. Aklımda kalmış. TP-LINK web sitesinde Canlı Destek hattına sorsanıza. Tam hangi ürün sorunu çözer onlar bilgi versin. Ama repeater ürünler kesin olmaz, onu söyleyebilirim.

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yok doğru anladınız.Aslında almak istediğim cevap buydu... Dış mekan ürünlerine de baktım ancak o kadar yorum okudum ki repeater işimi çözebilecek güçte zannettim.İşe yaramayacağını öğrenmem fazlasıyla yeterli oldu.Yardımlar için çok teşekkürler.Danışıp araştırmaya devam ediyorum.

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Tp-link desteğe basit bir kroki ile mail attım.Bana verilen cevapta maalesef bütçeme uygun olmayan bir öneride bulundular.Yapamayacağım dediklerini ancak en azından bilgi sahibi ettiler. 2 adet dış mekan access point (1 alıcı-1 verici) ve 1 adet router veya access point alarak dağıtımı yapabilirsiniz yanıtını aldım.Evdeki modemimden sinyali alıp sinyali ulaştırmak istediğim yere birbirini görecek şekilde diğer access pointi yerleştireceğim.Ev içine de başka bir access point veya router koyup aldığım sinyali o şekilde dağıtacağım...Çok maliyetli. Bir şekilde etherneti çekip iç mekan repeaterı almayı düşünüyorum.Sorumu yine aynı tarafa çevirip önerdiğim 3 ürün ev içinde işimi görmeme yeter mi? Teşekkürler.

invizibıl ninja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
ikinci eve ayrı internet bağlat, daha ucuza gelir. niye uğraşıyorsun bu kadar :) ama TP-LINK'in yardımcı olması güzel.

Aes71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Haklısınız.Bu fiyatları görünce hele ki.. Ancak sadece yazlık ev için de bir internet sözleşmesi,interneti bağlamalarının süresi,taşıma,iptal vs çok uğraştırıcı?