Wifi kendi kendine açılıp kapanıyor

ouzshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Sony xperia mini pro androidli telefonum var,
ekran kilidini açtığımda wifi' yi açık gösteriyor, sonra wifi geri kapanıyor. Her zaman olmuyor.
Bu bir sorun mu yoksa arkaplanda çalışan uygulamalar güncelleme yapmak için wifi üzerinden internete mi bağlanıyor.

Teşekkürler

Reaksiyon puanı
31
Sanırım bu sorun için [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] yardımcı olabilir :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Telefonun wifisi sürekli açıkısa ekran kilidini açtıgınızda çevrenizde kablosuz ağların var olduğunu bildiriyordur.

ouzshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok sürekli açık değil, bekleme ekranına widget koyuyoruz ya, ekran kilidini açtığımda o aktif oluyor. ilk defa olduğunda allah allah wifi yi açık unutmuşum dedim facebook'a bağlandım. sonra bağlantı kesildi dedi baktım wifi kapanmış.
ikicisinde baktım gene açık, 2 sn sonra widget simgesi deaktif oldu.
anlamadım valla şimdi aklıma geldikçe bakıyorum acaba gene yaparmı diye.

teşekkürler

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sorun yazılımsal olabilir. Yine yaparsa telefonun yazılımını yeniden yüklemeyi denemek çözüm olabilir.

ouzshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sık yapmaya başlarsa fabrika ayarlarına getiririm, benim aklıma arkapalanda çalışan uygulamalar geliyor ama neyse bakalım olmadı garantiye veririm onlar yüklerler yazılımı.

ouzshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
sorunu PC suite ile repair yaparak hallettim. ayrıca pil kullanımında kablosuzun sürekli açık görünmesi diye birşey yokmuş.
dikkat ederseniz şarjdan çıkarınca sıfırlanıyor liste.
yani;
9 saat 17 dk. 23 sn pilde bu süre içerisinde pili kullanan programlar kullanım yüzdeleri ile aşağıdadır gibi bir işlevi var. ( yanlışım varsa düzeltin lütfen )
cihazın kendi kendine wifi açıp kapatması büyük ihtimal astrid diye to do list app. dan kaynaklandı. tam emin değilim ama sanırım öyle

konu kapanabir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:wink: benim telefonumda wifi açınca kendiliğinden kapanıp açılıyor ne yapmalıyım ?

Frankstein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sey banada oluyo motorala atrix 4g kullaniyorum vifiyi actigimda ip adresi araniyor diyo ondan sonra kapaniyo onceden bole olmuyodu yardim

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yüklediğin uygulamalardan birisi yaramazlık yapıyor. Uygulama izinlerine bak hangisi wifi durumunu değiştirme hakkına sahipse ve en sıradan uygulamaysa onu kaldır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wifi ayarlarına gelin uykudayken wifi'yi açık tuta tıkla aslayı seç olsun bitsin :lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yüklediğiniz programlarlada alakalı bazı programlar wifi yi otomatik olarak açıyo mesela equalizer pro bunlardan bitanesi .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telofonumun wifisi sürekli açılıp kapanıyor hiç durmadan açılıyo kapanıyo

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yeni nesillerde güç yönetimi altında konum tabanlı wifi diye birşey var acaba sizlerde de olabilir mi bi kontrol edin isterseniz belki varsa o açıktır

kaanalperen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben konum tabanlı wifi yi kapatamıyorum xperia m var bende de ondan dolayı açılıp duruyo sordu evet dedim demez olaydım nerden olduğunu bilen var mı

gurler41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aynı sorun bana oluyordu pil programı yüklemiştim snapdragon battery guru diye ondan kaynaklanıyormuş sorun bu programın çok büyük ayıbı o programı kullanıyosanız ondan dollayıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:ya benim tablet varrr tablette kablosuz internete bağlanıyorumm işm bitince geri kapatmak istiyorum kapatma düğmesine basıyorum kapanıyor tekrar kendiliğinden açılıyorrrr yardım edein yaaaa :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ilk önce kablosuz ve mobil ağlara girin ayarlardan sonra kablosuz ayarları var ona basın ve seçeneklerden gelişmiş seçenekleri seçip uyku politikasını hiçbir zaman yaptığınızda olay bitiyor aynı sorun bende de vardı huawei ben böyle yaptım ve çözüldü :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaslar wifim kendi kendine kapanıyor . kablosuzu aç diyorum 2 saniye sonrra kapanıyor sorun neden kaynaklanıyodur ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba. Son günlerde farkına vardım ki wi-fi ben kapatsam da otomatik olarak açılıyor. Tek tek yüklediğim son programları devre dışı bıraktım ve sorunu buldum. Çalınmaya karşı kurduğum avast Anti_Theft yapıyormuş. Tabi bu durumda yapacak bir şey yok. Sizin de benzer sorununuz varsa programların izinler kısmında Sistem Araçları başlığı altında Kablosuza bağlan veya Kablosuz bağlantısını kes izninin olup olmadığına bakın. Kolay gelsin. KHS

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaslar benımde galaksı mını2 var wifi ac dedımde telefon kapanıyor tekrar acılıyor fabrıka ayarlarını da yaptım wıfıyı acmasını engelleyecek hıc bısı yuklu deıl sorun neden acabaa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefon Htc ONE V... Bu Wifi açıp kaptmayı önceleri kısa surelı yapıyodu şimdiyse iki gündür boyle surekli acıp kapatıyo bu sorun telefondan telefona değişiyomu ? Yardım lütfen ...

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede ayni sorun vardi.telefon bosda oldugu zaman kaspersky wifi aciyordu.ben telefonu acinca wifi kapinoyordu.daha sonra bilgilerimi okudugunu gordum cabuk sildim.yukledigin yeni programlardan ola bilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamun aleyküm benim bi syrox syx-t701 model tabletim var kablosuz bağlantıyı açıyorum hiçbi internet bağlantısı bulamadan geri kapanıyor birileri yardım etsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Meraba bnm geaksi s4 minim var kore malı

wifi kendi kendine açılıyo mobilveri açılıyo yardım edin lütfen:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaslar benım telefonumun camı kırıldı yenı taktırdım ama wıfı aclırken donup kalıyor cozumu varmıdır ?