Wi-Fi 6 Avantajları, TP-Link Deneyimi ile Birleşince: Archer AX73

Bu konuyu okuyanlar

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Katılım
26 Mart 2013
Mesajlar
464
Reaksiyon puanı
102
Puanları
43
01-bg.jpeg


TP-Link, çok yüksek bağlantı hızı, daha geniş kapsama alanı, 200’den fazla cihaza destek ve güçlü güvenlik özellikleriyle donatılmış çok özel yeni bir yönlendiriciyi satışa sunuyor. Özel tasarıma sahip Archer AX73, Türkiye’de satışa sunuluyor.

En yeni kablosuz ağ teknolojisi olan Wi-Fi 6’ya yatırımlarını sürdüren TP-Link®, güçlü teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımı ve güvenlik özellikleriyle dikkat çeken yeni bir yönlendiriciyi (router) duyurdu. Archer AX73 model yönlendirici, önümüzdeki günlerde Türkiye’de satışa sunuluyor.

Archer AX73, önce farklı ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Ürün üzerinde yer alan balık sırtı görünüm, havalandırma ızgaraları olarak işlev görüyor. Daha fazla havalandırma alanı, cihazın daha az ısınmasını ve tam kapasite çalışmasını sağlıyor.

Tam özellikli Wi-Fi 6 teknolojisine sahip olan Archer AX73, daha yüksek Wi-Fi hızı, daha yüksek kapasite ve daha az gecikme ile evlerde çok farklı bir Wi-Fi deneyimi sağlıyor. Aynı anda iki yüzden fazla cihaz ağa bağlanabiliyor ve ağ performansı düşmüyor. Aynı anda çok yüksek hız gerektiren uygulamalar çalıştırılabiliyor. 8K video gecikme yaşanmadan izlenebiliyor. Ağa bağlı bir cihaz 8K video izlerken, bir diğer cihazda sorunsuzca online oyun oynamak mümkün oluyor. Wi-Fi 6’nın sağladığı tüm avantajlardan yararlanılabiliyor.

Çok daha geniş Wi-Fi kapsama alanı

Archer AX73, bu yüksek kapasiteye geniş kapsama alanını da ekliyor. Cihaz üzerinde altı adet anten yer alıyor. Bu antenlerin yanı sıra yüksek hızlı ön-uç modül (FEM), hüzmeleme (beamforming) teknolojisi, 4T4R (4 verici-4 alıcı) yapıları sayesinde evin her yerine Wi-Fi sinyalleri güçlü bir şekilde ulaştırılabiliyor.

Yeni yönlendiricide TP-Link’in Mesh teknolojisi olan OneMesh desteği de bulunuyor. Başka bir OneMesh destekli ağ ürünü ile (örneğin menzil genişletici) birlikte kullanıldığında aynı ağ adı ve şifre ile kesintisiz bir Mesh ev ağı oluşturabiliyor.

Archer AX73’ün bu güçlü teknik özellikleri, çok güçlü güvenlik özellikleriyle destekleniyor. TP-Link’in yeni ve gelişmiş güvenlik paketi olan HomeShield yüklü olan yönlendirici, hızlı, daha yüksek kapasiteli ve güvenli bir ev ağı oluşturmayı sağlıyor. TP-Link HomeShield gelişmiş güvenlik paketinde şunlar yer alıyor:
Gelişmiş IoT Güvenliği: HomeShield, tüm olası güvenlik açıklarını engellemek ve gizliliği korumak için IoT cihazlarını (kameralar, sesli asistanlar vb) tanımlıyor.
  • DDoS Saldırısı Önleme: HomeShield, anormal bir trafik olduğunda kaydediyor ve kayıtlı IP’lerden gelen istekleri otomatik olarak engelliyor.
  • Sağlam Ebeveyn Denetimleri: Ailenin çevrimiçi güvenliğini sağlamak için bağlantılar yönetilebiliyor, zamanlanabiliyor ve uygunsuz içerikler engellenebiliyor.
  • Avira ile Güçlü Güvenlik: TP-Link’in güvenlik yazılımı konusunda işortağı olan ödüllü Avira şirketinin TP-Link için geliştirdiği güçlü güvenlik yazılımı HomeShield’de yer alıyor. Sürekli güncellenen yazılım ile ağ devamlı güvende kalıyor. Ayrıca kapsamlı raporlar alınabiliyor; ağ sürekli taranıyor, ağa yeni bir cihaz bağlandığında görülebiliyor.
Android ve iOS destekli Tether uygulaması ile kurulumu da son derece kolay olan Archer AX73, bu uygulama ile akıllı telefonlar üzerinden kolayca yönetilebiliyor, tüm denetimler yapılabiliyor.

Ayrıntılı bilgi için: Archer AX73 | AX5400 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router | TP-Link Türkiye
 

Ananim

Profesör
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
2,808
Reaksiyon puanı
2,400
Puanları
113
Aga kusura bakmayında tp-link son zamanlarda iyice çöp e döndü
 
Üst