Whited00r7 iphone 2g fake imei

stymatrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizden yardıma ihtiyacım var ben bugun whited00r7 yi indirdim iphone 2g cihazım var benim ilk göz ağrım cihaz whited00r7 iphone 2g de çok stabil çalışıyor ama benim şöyle bir sorunum var benim cihazım fake imei

ben bu whited00r7 yi nasıl fake imei olarak düzenleye bilirim lütfen yardım edin

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeş sorununun çözümünü bilmiyorum ama benim sana bi sorum olacak bu işlemi nasıl yaptin anlatirmisin bendede 3 g var işin içinden çıkamadım hangi yolu nasıl takip etmem gerekiyor bi yardimci ol lutfen

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kardeş sorununun çözümünü bilmiyorum ama benim sana bi sorum olacak bu işlemi nasıl yaptin anlatirmisin bendede 3 g var işin içinden çıkamadım hangi yolu nasıl takip etmem gerekiyor bi yardimci ol lutfen

Hocam öncelikle cihazı pc ye bağlayıp DFU moda sokuyorsun daha sonra iPhone 3G ye uygun Whited00r 7 yazılım dosyasını indiriyorsun ve iTunes'u açıp shift'e basılı tutarak geri yükleye basıyorsun dosyayı seçiyorsun arkana yaslanıp izliyorsun.

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Anladım kardeşim ama o dediğin dosyayı bulamadim bi türlü sitesine gitiyorum yabanci .bi link atabilirmisin direk indirebilmem için.tel iphone 3 g

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Galiba yurtiçi bi numara vardi sonundada -Tu- yaziyo boyle olunca yurtiçi oluyor heralde

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kardeş 1600 hatası veriyor ne yapmam lazım

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam kardeşim onuda deneyeceğim

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Denedim dediğin gibi oldu sonunda ama bu seferde exit safe mode diye bi hata veriyor ve uygulama yukleyemiyorum mesela bi oyun yukleyim dedim ios 6 istiyor

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Denedim dediğin gibi oldu sonunda ama bu seferde exit safe mode diye bi hata veriyor ve uygulama yukleyemiyorum mesela bi oyun yukleyim dedim ios 6 istiyor

Safe mode'a girmiş çıkarın safe moddan statü çubuğunda "exit safe mode" vardır ona basın.

Ayrıca bu gerçek iOS 7 değildir iOS 3.1.3 tür. Sadece makyajlanmıştır.

Ama kendi app marketleri var ona bak orada bir sürü uygulama var.

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yardımların için çok teşekkür ederim Sağol kardeşim