differentturk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,059
Çok ram yiyor ve güvenlik 0Discord baya iyi bence birçok özelliği flnda var güzel özellikler oyun içi mod fln mesajlar hızlı gidiyor baya fln
Çok ram yiyor ve güvenlik 0Discord baya iyi bence birçok özelliği flnda var güzel özellikler oyun içi mod fln mesajlar hızlı gidiyor baya fln
Ram konusunda pek sorun yaşamadım ancak güvenlik konusunda birşey diyemeyeceğimÇok ram yiyor ve güvenlik 0
Benim gibi kötü bilgisayarı olanlar bilir. Discord arka planda inanılmaz ram yiytoRam konusunda pek sorun yaşamadım ancak güvenlik konusunda birşey diyemeyeceğim
Telegram ve Signal ama çoğunlukla Telegram.
Denedim ve sevdim uygulamayı ama gizlilik sözleşmesini okuyunca sildim.Bip'i de dene
Peki whatsapp veya telegramınkini okudun mu?Denedim ve sevdim uygulamayı ama gizlilik sözleşmesini okuyunca sildim.
Evet,hepsini okudum ve en çok telegramnınkini sevdim.Peki whatsapp veya telegramınkini okudun mu?
Discord çok başka bir şey,Whatsapp alternatifi değil.Discord baya iyi bence birçok özelliği flnda var güzel özellikler oyun içi mod fln mesajlar hızlı gidiyor baya fln
Peki biz neden seni hep çevrimdışı görüyoruz? ?WhatsApp kullanmam gerek ama okul için. Telagram kurdum ve beğendim. Ek olarak bilirsiniz DC'yi aktif kullanan birisiyim.
Umarım yarın ki toplantıda bir karar çıkarda gruplar Whatsapp'tan başka bir uygulamaya taşınır.WhatsApp kullanmam gerek ama okul için. Telagram kurdum ve beğendim. Ek olarak bilirsiniz DC'yi aktif kullanan birisiyim.
Gerçekten öyle. 2 GB ramli bilgisayarımda açınca bilgisayar sürekli donuyor. 8 GB ramli bilgisayarımda açınca minecraft modlu Survival açıkken bile sorun olmuyor. 2 GB ramlilerin neler yaşadığını hissedebiliyorum. Bende çok yaşadım 2 ramli de kardeşim.Benim gibi kötü bilgisayarı olanlar bilir. Discord arka planda inanılmaz ram yiyto
Doğru söylüyorsunuz. Ama insanlarda bir anda farkındalık oldu. Verilerimiz kıymetlendi. ?Arkadaş gerçekten ne abarttınız. Öncedende aynısı vardı. Ne cahil toplumumuz var.
Görünmez modda kullandığım için.Peki biz neden seni hep çevrimdışı görüyoruz? ?
Bu yüzden BİP kullanmıyorum.Şöyle bir karşılaştırma tablosu dolaşıyor piyasada.
Olsun dostum kesinlikle Bip kullanmalıyız çünkü yerli, sunucuları Hollandada da olsa farketmez (!)Bu yüzden BİP kullanmıyorum.
Tüm sunucuları Hollanda'da değil, şirket merkezi Hollanda'da. Ayrıca Türkiye'nin verileri Türkiye'deki sunucularda.Olsun dostum kesinlikle Bip kullanmalıyız çünkü yerli, sunucuları Hollandada da olsa farketmez (!)
Yanlış bilgi için özür dilerim ama bu verilerimizi WhatsApp'tan daha çok istediği gerçeğini değiştirmiyor.Tüm sunucuları Hollanda'da değil, şirket merkezi Hollanda'da. Ayrıca Türkiye'nin verileri Türkiye'deki sunucularda.
Verileri saklama şansımız varken Türklere bilgileri verelim dostum.Olsun dostum kesinlikle Bip kullanmalıyız çünkü yerli, sunucuları Hollandada da olsa farketmez (!)
Aslında Bip'in şirketinin Hollanda'da olması ile ilgili Turkcell'in savunması şu: AB'nin fikri mülkiyet haklarını da almak için şirketi AB ülkesindeymiş. Yani AB'nin Bip'in haklarını daha çok koruyacağını düşünüyor ki bence haklı. Yani AB'de alınan bir karar tüm AB ülkelerini etkiliyor.Yanlış bilgi için özür dilerim ama bu verilerimizi WhatsApp'tan daha çok istediği gerçeğini değiştirmiyor.
Yani rehberi signalda istiyor sanırım ama tercihim signal gibi ama daha çok telegram kullanılacak bip acil durum vs. Şeyler için her bilgiyi istiyor signal mantıklıŞöyle bir karşılaştırma tablosu dolaşıyor piyasada.
*İsteğe bağlıYani rehberi signalda istiyor sanırım ama tercihim signal gibi ama daha çok telegram kullanılacak bip acil durum vs. Şeyler için her bilgiyi istiyor signal mantıklı