- Reaksiyon puanı
- 3,791
Signal alternatifi yok.
Bundan sonra whatsappa karşı koyabilecek hiçbir şey olmayacak çünkü kullanım şartlarında yazıyor.Arkadaş gerçekten ne abarttınız. Öncedende aynısı vardı. Ne cahil toplumumuz var.
Bundan sonra whatsappa karşı koyabilecek hiçbir şey olmayacak çünkü kullanım şartlarında yazıyor.
Evet ama gizlilik politikası ve kullanım şartlarında yazmadığı için biri dava açsaydı bedelini ağır öderlerdi. Bu tür sebeplerden dolayı açılan davalar neticesinde birsürü firma ağır yara aldı. Bazıları yok oldu. WhatsApp bunun için böyle bir adım attı. Bunu resmileştirdiler yani. Artık kimse whatsappın kılına dokunamazÖnceden de böyleydi.
Evet ama gizlilik politikası ve kullanım şartlarında yazmadığı için biri dava açsaydı bedelini ağır öderlerdi. Bu tür sebeplerden dolayı açılan davalar neticesinde birsürü firma ağır yara aldı. Bazıları yok oldu. WhatsApp bunun için böyle bir adım attı. Bunu resmileştirdiler yani. Artık kimse whatsappın kılına dokunamaz
O konuda haklısınız ama bu süreçte zaten pek çok kişi WhatsApp ı bırakacak. Annem, Babam, bazı arkadaşlarım ve belki öğretmenlerim. O yüzden telegram a geçmek zorundayımPeki yeni uygulamaya geçmesiyle ne alakası var? Sanki herkes dava ediyordu.
Evet öyle bı iddia varSözleşme iptal olmuş heralde.
Bende uzun süre oldu Anti fecebook duyguları yaranmış nedense. Whatsapp Facebook bünyesine geçtikten sonra içimde nefret oluştu.Peki yeni uygulamaya geçmesiyle ne alakası var? Sanki herkes dava ediyordu.
Bende uzun süre oldu Anti fecebook duyguları yaranmış nedense. Whatsapp Facebook bünyesine geçtikten sonra içimde nefret oluştu.
En sonunda patlamam bu güneymiş.
Mark alsın yanına şu üç sosyal iletişim şeysini gitsin bizim yurttan.
#İnstagramKullanmayın
#FacebookKullanmayın
#WhatsappKullanmayın
TİKTOK gitsin yeterBen de nefret ederim sosyal medyalardan boş ortamlar. Türkiye de yasaklansa iyi olabilir. En azından telefona bakma süreleri azalır milletin.
Reis Twitter gene iyi kalsın benceBen de nefret ederim sosyal medyalardan boş ortamlar. Türkiye de yasaklansa iyi olabilir. En azından telefona bakma süreleri azalır milletin.
Tiktoktan nefret ederim satenTİKTOK gitsin yeter
discord sunucun varmı?WhatsApp kullanmam gerek ama okul için. Telagram kurdum ve beğendim. Ek olarak bilirsiniz DC'yi aktif kullanan birisiyim.
Tercihleriniz nelerdir?
Ne yazık ki çok haklısın.Arkadaş gerçekten ne abarttınız. Öncedende aynısı vardı. Ne cahil toplumumuz var.
bipTercihleriniz nelerdir?
Benim silmemin sebebi Avrupa Birliği ülkelerinde bu geçerli değilken bizim ülkemizde zorunlu kılınmasıAh bizim millet niye böyle.Zaten whatsapp önceden de bizim verilerimizi alıp satıyordu çünkü Mark Zuckerberg'in whatsappdan bir geliri yok hatta buna davada açılmış bi aralar neyse işte bu veri satma olayını yasallaştırmak kağıda dökmek istemiş.Hepimizin takip edildiğinden bahsetmeyeceğim bile neyse whatsappı bu sebepten silmek mantıksız olur.