Whatsapp sorunu

hanidebenim

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Whatsapp dan durum bölümüne attigim fotoğraflar aşırı kalitesiz oluyor. Whatsapp düşürüyor evet ama benim telefonumda daha cok düşüyor. Telefonum Samsung galaxy c9 pro. Abimin j5 telefonu var aynı fotoğrafı ayni sekilde paylaşıyorum benim ki 2 kat daha kalitesiz oluyor. Neden böyle oluyor?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Kalite her telefonda düşüyor büyük ekranlı telefonlarda fotoğraf kalitesi daha kötü görünüyor ekran büyüdükçe fotoğraftaki pixeller daha fazla dağıldığı için görüntü kalitesizleşiyor..

hanidebenim

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Kalite her telefonda düşüyor büyük ekranlı telefonlarda fotoğraf kalitesi daha kötü görünüyor ekran büyüdükçe fotoğraftaki pixeller daha fazla dağıldığı için görüntü kalitesizleşiyor..
Ekrandan olduğu aklima geldi ama cok fark var arada. Normal değil yani. İnstagram da ayni şekilde.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Telefonun fotoğraf çekme kalitesi düşük olabilirmi düşükse yüksek olarak ayarlayıp bir deneyin..

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Whatsapp web'ten aynı fotoğrafa bilgisayar üzerinden bakın. O zaman da kalitesiz mi?

hanidebenim

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Telefonun fotoğraf çekme kalitesi düşük olabilirmi düşükse yüksek olarak ayarlayıp bir deneyin..
Yok yok sadece kullandığım telefon ile degil internetten indirme bir fotoğrafta da ayni. Fotoğraf çekiyorum ben hobi olarak makine ile çektiğim kaliteli fotografları atıyorum berbat oluyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Whatsapp web'ten aynı fotoğrafa bilgisayar üzerinden bakın. O zaman da kalitesiz mi?
Bakıyım

Son düzenleme:

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
İnstagramda yada whatsapp'da başkasının durumlarına bakınca kalite nasıl aynımı fark varmı..