Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Evet ama telefondan indirince 0.2 mb birşey indiriyor. Şimdi bilgisayardan indiriyorum. Çatla![]()
Bende S4 zoomu deniyorum çatla demicem

Evet ama telefondan indirince 0.2 mb birşey indiriyor. Şimdi bilgisayardan indiriyorum. Çatla![]()
Facebookta bana mı mesaj attın?Bende S4 zoomu deniyorum çatla demicemfacebokta mesaj attım
Ulaaannnaaa hemşerim sen burda mıydın ya. Ne özlemişim seni bir bilsen
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Facebookta bana mı mesaj attın?
Hemşerim sanırım birine sarkıntılık ettinEvet mesaj attım ekleme seçeneği yoktu abim![]()
Abi çok manyak cihaz ama muhalefet eden çok olur her zamanki gibi![]()
Diğerleri kısmına bak abiHemşerim sanırım birine sarkıntılık ettinmesaj attığın hesabın profil resmi benim avatarımla aynı mı? Mesaj filan yok çünkü
Mobilde görünmüyor ama senin mesajı diğerleri ne atan facebook u silerim benDmesajıri kısmına bak abi![]()
Mobilde görünmüyor ama senin mesajı diğerleri ne atan facebook u silerim ben![]()
FeyEyvallah abi yaa![]()
Feyukta da kurtuluş yok feyizli Abdulselam kardeşimden
![]()
konuşmaları geri nasıl alırız peki?
Asıl Türkçeleştirmek şart
Aşırı fazla ayar var.
Özelden bana sor istediğini yardımcı olmaya çalışırım![]()
Profil durumunu kapatmak için bağış mı yapmamız gerekiyor?
Whatsapp+ temaları paylaşılan bi konu açmak şart![]()
Konuya gerek yok aslında kendi içinde download kısmı var önizlemeleri de var. Ama kendiniz tema yaparsanız paylaşmak güzel olur.
Bir alt sınır var mı acaba? Birde işleyişi nasıl oluyor? Bağış yapınca ayarı mı açılıyor?Evet hocam.
Konuya gerek yok aslında kendi içinde download kısmı var önizlemeleri de var. Ama kendiniz tema yaparsanız paylaşmak güzel olur.
Telefona stock rom attım 4.1.1. Sonra yüklemek istedim. Sms doğrulama ekranInda 3.parti uygulama olduğu için izin verilmiyor gibi bir uyarı aldım ki arama isteyince onuda yapmadı. Sizinkiler çalışıyor mu halen?
Bir alt sınır var mı acaba? Birde işleyişi nasıl oluyor? Bağış yapınca ayarı mı açılıyor?
Hocam önce normal olandan giriş yap, sonra plus kur.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Evet bağış yapınca ayar açılıyor.
Ben temaları indiremiyorum niyeyse. Yükleniyor diyip kalıyor..