- Reaksiyon puanı
- 344
Aynı tema ile 5.95 de düzgün, bu temayı da değiştirmek işime gelmiyor 5.95 de kalayım o zaman.
Silip tekrar yukleyin normalde oyle bir sıkıntı yok
Aynı tema ile 5.95 de düzgün, bu temayı da değiştirmek işime gelmiyor 5.95 de kalayım o zaman.
6.00 sürümünde smileylerin küçük görünme sorunu vardı düzelmiş mi?
Aynen uygulamadaki.tek rahatsiz edici sorun buydu buda sonunda duzeldiYeni guncelleme ile emoji sorunu duzeldi artik gönül rahatligiyle kullanilabilir![]()
Ayni pek bisey farketmezEnerji tüketimi olarak orijinal olandan iyi mi yoksa kötü mü?
Ben bir bakıp sana soylerim varsada jb li cihazda çalışırIos için de var mı? Ve nasıl kuruyoruz varsa![]()
Ben bir bakıp sana soylerim varsada jb li cihazda çalışır
Şimdi baktımda dediğim gibi jb li cihazlar için varmışTamam sağ olBen o jb'i yapmadım sanırım olsa da işime yaramaz
![]()
Şimdi baktımda dediğim gibi jb li cihazlar için varmış![]()
5 dk lik bir işlem ozelden mesaj at anlatayim sanaNasıl yapabilirim peki jb? Zaten bi kaç ay sonra değiştireceğim telefonu. Zor mu yapılışı?
5 dk lik bir işlem ozelden mesaj at anlatayim sana
Mesaj almayı engellendinmi cevap yazacaktım ama hata verdi
son güncellemeden sonra telefonu sıfırlayınca standarda döndüm tema seçenekleri güzeldi birde resimleri orjinal boyutta göndermesi bir ara kurarım gene![]()
Bende de degil yeni bir güncelleme yayimlanir muhtemelen kisa zamandaTema işi bende bozuldu. Download'a girdigim zaman hemen açılır ve yüklenirdi ama şimdi öyle değil nedense.