Whatsapp Plus Güncellendi

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Whatsapp'ın özelleştirilmiş hali olan Whatsapp Plus v6.00 sürümüne güncellendi.
Yeni güncelleme ile gelen yenilikler şu şekilde:
-Sürüm, Play Store'deki son sürüme güncellendi. (2.11.301)
-Diğer geliştirmeler ve hata düzeltmeleri.

İndirme Linki: http://www.whatsapp-plus.net/download.php

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum :huh:

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum :huh:
Kullanmaya basla en iyisi birçok özelliği var tema degistiribiliyorsun atacagin resmin kalitesini felan ayarlayabiliyorsun ayric normal whatsappta 33 sn video atma siniri vardi bunda o yok

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kullanmaya basla en iyisi birçok özelliği var tema degistiribiliyorsun atacagin resmin kalitesini felan ayarlayabiliyorsun ayric normal whatsappta 33 sn video atma siniri vardi bunda o yok
Karşıdakine 1080p 2 saatlik film atabilir miyiz peki?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Karşıdakine 1080p 2 saatlik film atabilir miyiz peki?
Hiç denemedim valla :D ama o kadar boyutta birşey atacagini zannetmem mutlaka bununda bir siniri vardir normali en fazla 33 sn izin veriyordu bunda 2-3 dklik video atmıştım en fazla

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İndirdim ama normal Whatsapp uygulamasıyla fazla bir farkı yok gibi. Neyse, bir ayrıcalığı vardır elbet. :)

Reaksiyon puanı
2,148
5.95 de çevrimiçi yazıyordu bunda çevrim içi yazıyor güncellemedeki fark bu :P

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
İndirdim ama normal Whatsapp uygulamasıyla fazla bir farkı yok gibi. Neyse, bir ayrıcalığı vardır elbet. :)
Ayarlardan temalara bak çok güzel temalar var onlarla kullanınca daha bir hoş oluyor :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Dur bakalim :D sana temami atmak isterim de konusmalar var icinde plus kismina gir theme kismina gel android L temasindan tut kitkata lg g3 temasindan tut envaj çeşit tema ve ozellestirme var

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Dur bakalim :D sana temami atmak isterim de konusmalar var icinde plus kismina gir theme kismina gel android L temasindan tut kitkata lg g3 temasindan tut envaj çeşit tema ve ozellestirme var
Bulamadım.

uveme9uv.jpg

6a3ebu3a.jpg

ajaregu8.jpg

y5y4u5uh.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu Whatsapp Plus'un temasıyla ilgilenenler tam bir abaza. :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Çok hoşuma gitti bu whatsapp+ :) Chat ekranındaki yazı tipini değiştirebiliyor muyuz peki?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Pk playstore yazan benim kullandigim temadir tavsiye ederim
yhe8e4y6.jpg

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu whatsapp+ in artısı ne ilk defa duyuyorum
bu program birileri tarafindan oynanmış halimi ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Öyle de sayılabilir normal whatsapptan artilari binlerce tema mevcut istediğini indirip kullanabilirisn fotoğraf atarken fotonun kalitesini ayaralyabilirsin video atma siniri normal whatsappa gore daha fazla ve sürekli guncelleme aliyor ve yeni özellikler ekleniyor

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
bildiğimiz whatsapp dan farklı herhalde. internet siteleri de farklı görünüyor biri net biri com

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Whatsapp plusun artisi fotograf ve videolari daha kaliteli karsiya gonderebilme, bildirim ayarlari ve temalari degistirebilme, aylik duzenli guncelleme ve yenilikler vs vs

faruk117

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Abi ben iOS'da normal Whatsapp kullanıcısı olarak 2 yıldan beri 4-5dklık müzik kliplerini arkadaşlarıma gönderiyor ve alıyorum. Yani süre kısıtlamasının daha uzun olduğunu tecrübe ettim 2 yıldır. 33sn gerçekten çok kısa bi zaman dilimi. Acaba android'demi öyle bir kısıtlama oldu? Siz hangi sistemdeki whatsapp'i kullandınız?

Ayrıca bu Whatsapp+'ın iOS versiyonu var mıdır?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Abi ben iOS'da normal Whatsapp kullanıcısı olarak 2 yıldan beri 4-5dklık müzik kliplerini arkadaşlarıma gönderiyor ve alıyorum. Yani süre kısıtlamasının daha uzun olduğunu tecrübe ettim 2 yıldır. 33sn gerçekten çok kısa bi zaman dilimi. Acaba android'demi öyle bir kısıtlama oldu? Siz hangi sistemdeki whatsapp'i kullandınız?

Ayrıca bu Whatsapp+'ın iOS versiyonu var mıdır?
Video gonderiken normalde 33 sn lik bir kisitlama oluyordu yani androidde de durum böyle whatsapp plus yukleyince bu sure biraz daha uzuyor bu uygulamanin ios sürümü varmi tam bilmiyorum ama araştır cunku daha önceden whatsappa yeni özellikler ekleyen ve kısıtlamaları kaldıran bir tweak vardi eğer cihazin jb liyse bunu kurarsin bu tweakinda adini tam bilmiyorum bu yüzden googlede bir araştır

Reaksiyon puanı
2,148
6.00 sürümünde smileylerin küçük görünme sorunu vardı düzelmiş mi?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
6.00 sürümünde smileylerin küçük görünme sorunu vardı düzelmiş mi?
Bende küçük gözükmüyor valla bu temalardan kaynaklanabilir diğer temalari deneyip bak tek sorun karsimizdaki kişinin yazdığı mesaj bildirim çubugunda gozukurken smileyler çince gözüküyor

Reaksiyon puanı
2,148
Aynı tema ile 5.95 de düzgün, bu temayı da değiştirmek işime gelmiyor 5.95 de kalayım o zaman.