- Reaksiyon puanı
- 4,699
Arkadaşlar diyelim ki mesaj yazdınız gece vakti sonra sabah oldu ama okumamış mesajı onu silseniz yazılan mesaj bildirimden görünür mü?
Bildirimi silmediyse görür.Arkadaşlar diyelim ki mesaj yazdınız gece vakti sonra sabah oldu ama okumamış mesajı onu silseniz yazılan mesaj bildirimden görünür mü?
Görünür.
Bildirimi silmediyse görür.
Benim telefonumda Whatsapp üzerinden birisi mesaj atıp mesajı silerse bildirim panelinde gözükmüyor. Fakat bunun için gittim Samsung'un özel ayarını açtım, telefona gelen bütün bildirimlerin geçmişini tutuyor. O yüzden hileli Whatsapp gibi bir şey oldu diyebilirim. Bütün telefon için geçerli ama.
Telefonu iPhone 11 yani göründü kardeşler, bu konuyu açmamın sebebi itiraflar konusundaki kız içindi, kız evli ama mesaj attığım vakit evli değildi bana dedi selam verdin onu sildin herhalde dedi evet demiştim, aylar sonra aklıma gedi onun için konu açtım o kıza yazmıyorum ama hissediyorum beni takip ediyor bende takip ediyorum, ve kendimi çok kötü hissediyorum dediğim gibi onu seviyorum bile diyemiyorum çünkü evlendi.Mesajı silmek bildirimi silmiyor.