cagatayaydin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İyi forumlar
Yok hocam, Facebook hesabımı yalnızca sitelere girişlerde kullanıyorum. Whatsappta sadece kız arkadaşım ve iş için. Herhangi absürt bir durumda yok. Yanlış mesaj, çıplaklık vs hiçbirşey yokSenden baya şikayet etmiş olabilirler kullanıcılar.
Kime Ne yaptın son defa? Spam gibi mesaj felan mı attın?
Evet polis bey bu mesaj.support@whatsapp.com
Buraya mesaj atın sorunu hocam. Kesin görürler mesajınızı ama cevap vermeleri konusunda garanti veremem.
Bu taktığı de kimse söylemez size.
2014te whatsapp Şirketinin bu mail adresi sayesinde whatsapp hesapları çalardik. Ama açık kapatıldı. hey gidi günler be
Hizmet koşullarına aykırı ne yapabilirsin peki? Okudun mu koşulları?Yok hocam, Facebook hesabımı yalnızca sitelere girişlerde kullanıyorum. Whatsappta sadece kız arkadaşım ve iş için. Herhangi absürt bir durumda yok. Yanlış mesaj, çıplaklık vs hiçbirşey yok
Okudum hocam, normal bir kullanıcıyım ve aykırı hiçbir şey yok. 3.parti uygulamaları kesinlikle kapatıyorlar fakat iPhone kullanıyorum böyle bişey olamaz biliyorsunHizmet koşullarına aykırı ne yapabilirsin peki? Okudun mu koşulları?
Facebook tarafında bir sorun oldu whatsapp hesabınızıda harcadılar.Okudum hocam, normal bir kullanıcıyım ve aykırı hiçbir şey yok. 3.parti uygulamaları kesinlikle kapatıyorlar fakat iPhone kullanıyorum böyle bişey olamaz biliyorsun
Aynen öyle hocam, bende bundan dert yanıyorum ve Facebook’a ulaşamıyorum. Ne bir mail ne bir canlı destek hiçbir şey yokFacebook tarafında bir sorun oldu whatsapp hesabınızıda harcadılar.