Wesley Sneijder Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Albayrak: "Sneijder büyük ihtimal kabul etti"

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, TRTHaber'e bir röportaj verdi ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak konuşmasında, "Sneijder transferi özellikle başkanın ilgilendiği bir transfer. Kulübüyle kesin anlaşma var, sadece futbolcunun anlaşmaya varması söz konusu. Inter'den aldığı ücret çok yüksek, böyle bir para veremeyiz. Çok değerli arkdaşlar var kadroda ve hepsini düşünüyoruz.Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti." dedi.

Tecrübeli yönetici açıklamasının devamında "Ailesi içerisinde hesapları var. Eşinin bir işi var orada, düşünüp bize bu akşam bir cevap verecek. Futbolcu haklı olarak belki başka kulüplerle de görüşebilir. Inter'den aldığı paranın baya altında bir parayla anlaşmamız söz konusu. İmza olmadan anlaşma var diyemem. Çok temkinli olmak lazım, camiayı temsil ediyoruz. Yalan, yanlış söylememek lazım." şeklinde konuştu. Albayrak transferin bitmediğini söyleyerek, "Onun menajerleri var ve hep çalışıyorlar. Hamit'in transferi de çok zor şartlarda gerçekleşti. İranlı manejeri benim annemdem emdiğim sütü burnumdan getirdi.

Menajer para kazandığı için başka kulüplerle de görüşebilir. Yüzde vermek istemiyorum. İnsanları zor durumda bırakmak istemiyorum. Ben bitmiş denilen Burak'ı dağlardan kaçırdım. Herşey olabilir." dedi.

Sneijder transferinin Fatih Terim tarafından istenilip istenmediği sorulan Albayrak, "Hocanın istemesi lazım. Çift santrofor sistemine nasıl monte edecek, o onun bileceği iş. Hocanın istememesi söz konusu değil, tabi ki istiyor. Üzerine basa basa takım dengelerinden bahsediyor. Galatasaray'da Sneijder olmazsa olmaz değil." şeklinde cevap verdi.

Albayrak İtalyan kulübüyle bir protokol olduğunu söyledi ve "Inter protokol, futbolcu ile anlaşılması halinde prorokol yürürlüğe girer. Taraftarlar rahat olsun, Sneijder gibi çok futbolcumuz var bizim takımda. Futbolcularımıza hakszılık etmeyelim." dedi.

http://live.sporx.com/futbol/superl...eijder-buyuk-ihtimal-kabul-ettiSXHBQ310603SXQ
güzel sözler söylemiş Albayrak takımdaki dengeyi bozdurmamak en doğrusu ayrımcılık yapmamak lazım çünkü bizim sneider gibi çok futbolcumuz var beğendim bu açıklamayı :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
FAJoK.jpg

:D:D

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ne transfermiş arkadaş beklemekten sıkıldım gelecekse gelsin artık,neyi düşünüyor bu kadar anlamadım ki? Sayfayı yenileyip duruyorum umarım ilk ve en hızlı SDN duyurur garanti haberi. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Irmak Kazuk(Ntvspor):Dün akşam saatlerinde farklı takımlarla Sneijder adı anılsa da, şu an tek takım Galatasaray kaldı.Bu transferde aktif rol oynayan birinden bilgi aldik Inter ile Sneijder arasinda sponsorluk anlasmasi varmis onla ilgili pazarliklar varmis GS-Sneijder ile anlasti o pürüzün bitmesi bekleniyor

#SneijderYakınMeşaleyiYakın
:D

[video=youtube;7Jgzw4ZmHVQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7Jgzw4ZmHVQ#at=140[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Irmak Kazuk :Sneijder'e yapilan teklifle ilgili detaylar geldi yillik maç basi olmak uzere 5.5 M Eur'yu bulacak.Sneijder transferi cumartesi günü(yarın) öğlen 1-2 gibi sonuçlanır

[video=youtube;2CCcYgsRmtg]http://www.youtube.com/watch?v=2CCcYgsRmtg&feature=youtu.be[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BAZ2cOGCYAA3gpn.png:large

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaraylı taraftarların merakla beklediği gelişme yaşandı. Daha önce kulübüyle 8 milyon euroya kulübü Inter'la anlaşmaya varan Galatasaray, Hollandalı Wesley Sniejder'le de her konuda anlaşmaya vardı.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray'dan 5.3 milyon euro garanti ücret, 25 bin euro maç başı ücret alacak. (NTV Spor)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bugün ya da yarın buraya gelecek.

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi camiamıza hayırlı olsun. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasaray.org

Burası versin haberi inanırım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İçin rahat olsun adaş. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
bir haber portalinin serverları çöktü... (NTVSPOR)
bir spor kulubünün ki hala ayakta.... (Galatasaray)

ntv utanmalı :)

Çok haklısın.

Haber yayınlanınca, millet ikisine de girmiştir.

Ama Ntvspor'a ayıp oldu. :D

Şaka bir yana sadece bir defa girebildim.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
sneijder bitmiş italyadan arkadaşım aradı, sneijder bitmiş

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun oynamadan yorum yapmama taraftarıyım,ama iyi bir oyuncu olduğu kesin

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resmi imza olmadan galatasarayın işine akıl ermez az sevineyimde gelince koparız :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hayırlısı olsun, inşAllah GS'ye katkısı konusunda yanılırım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bizimki yapmış yine yapacağını. :D [MENTION=19025]AliA[/MENTION]

hw4uq.png