Wesley Sneijder Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
VE SNEİJDER KONUŞTU
Gün boyunca yaşananlardan sonra son sözü, transferin kahramanı Sneijder söyledi. Inter'in Pescara ile oynadığı maçı izleyen Sneijder, Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hollandalı futbolcu "Şu anda iyi durumdayım. Daha karar vermedim. Bu büyük bir karar. Pazartesiden önce durumumun netleşeceğini düşünmüyorum. Transfer döneminin kapanmasına daha 2 hafta var. Karar vermek için sürem var. Opsiyonları düşünüyorum" diyerek noktayı koydu.

HTSpor

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
VE SNEİJDER KONUŞTU
Gün boyunca yaşananlardan sonra son sözü, transferin kahramanı Sneijder söyledi. Inter'in Pescara ile oynadığı maçı izleyen Sneijder, Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hollandalı futbolcu "Şu anda iyi durumdayım. Daha karar vermedim. Bu büyük bir karar. Pazartesiden önce durumumun netleşeceğini düşünmüyorum. Transfer döneminin kapanmasına daha 2 hafta var. Karar vermek için sürem var. Opsiyonları düşünüyorum" diyerek noktayı koydu.

HTSpor

Inter Milan'ın Pescara ile oynadığı lig maçını tribünde izleyen yıldız futbolcu Sky'a yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiğini doğrularken Pazartesi günü kararı bildireceğine dair basında yapılan iddiaları reddetti.

"İKİ HAFTA DAHA VAR" DEDİ

İtalyan basınına konuşan yıldız futbolcu: 'Transfer sezonu şu an devam ediyor. İki haftalık daha bir süre var. Çok rahatım ve acele bir karar almak istemiyorum. İki haftaya kadar her şey netleşir, şu an seçenekleri düşünüyorum' sözleriyle henüz bir karar almadığını açık bir şekilde ifade etti.
http://www.sporx.com/futbol/transfer/haber/310733.php

aynı haber sporx de de var ama nedense :D sneijder hakkında sky da öyle bir röportaj , haber yok :D:D

http://www1.skysports.com/news-wire/11065

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
En geç pazartesi 23:59 a kadar yanıt vermemekte ısrar ederse transferden vazgeçilip 2.sıradaki oyuncuya teklif götürülür. Zaten 2.sıradaki oyuncu her kim ise büyük ihtimalle kulüple anlaşılmış sneijder in durumunun netlik kazanılması bekleniyordur. Şampiyonlar liginde bir hedefi olan ve çeyrek final ve hatta daha yukarısı için şansı olan bir takım 31 ocak'a kadar bir oyuncuyu beklemekle uğraşamaz, bu riski göze alamaz zaten.

3 yeni oyuncu eklenebiliyor şampiyonlar ligi kadrosuna sanırım, sneijder veya 2.sıradaki oyuncu her kim ise 1 transfer hakkı oraya harcanır. Devamı sol bek, stoper veya hem sol bek hem stoper oynayabilcek biri alınıp bir de orta sahaya bir takviye daha yapılır.

Neyse genel olarak transferler 18 ocaktan önce biter büyük ihtimalle, pazartesi ise snaijder olayı bi netliğe kavuşur

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İş bizim transferlere gelince finansal fair play i hatırlayan medyamız yine başlamış Sneijder in maliyeti 1333254841354848315 Gambiya dalasisi gibi haberlere

Reaksiyon puanı
10,327
"Hiç gelmesin!"

811154_htmansetyeni.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Sneijder açıklaması...

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in transferi konusunda bekleme sürüyor. Hollandalı futbolcunun kulübü Inter ile bonservis konusunda anlaşmaya varan Cimbom, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun kararını bekliyor. İtalyan basını, bu süreçte sessizliğini koruyan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Wesley Sneijder için "Bizi ilk tercihi olarak görüyorsa gelsin" dediğini yazdı.

"KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİL"
"footballitalia" adlı internet sitesi, Terim'in "Eğer Sneijder bizi ilk tercihi olarak görüyorsa teklifimiz kabul etsin. Galatasaray kimsenin oyuncağı değildir. Bizi ilk tercih değil de alternatif olarak görüyorsa hiç gelmesin" dediğini yazdı.

LIVERPOOL: İLGİLENMİYORUZ
Öte yandan Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Galatasaray’ın transfer etmek istediğiWesley Sneijder ile ilgilenmediklerini açıkladı. Manchester United–Liverpool maçından önce Old Trafford’da Sky Sports muhabirinin sorularını cevaplayan Brendan Rodgers, Wesley Sneijder’ı transfer etmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Rodgers, SkySports muhabirinin "Wesley Sneijder’ın ismi birçok İngiliz gazetesinde manşetteydi. Menajeri Soren Lerby de oyuncusunun Premier Lig’de oynamak istediğini söylüyor. Onu kadronuzda düşünür müsünüz?" sorusuna "Sneijder’ı transfer etmek istemiyoruz. Bu oyuncuyla ilgilenmiyoruz" cevabını verdi.

kaynak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ünal Aysal'dan Sneijder açıklaması

Galatasaraylı taraftarlar nefeslerini tutmuş Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i beklerken, sarı kırmızılı takımın başkanı Ünal Aysal'dan bu transferin son durumu hakkında açıklama geldi. Aysal, Sneijder transferinin yüzde 95 oranınında sona erdiğini söyledi.

aysalhaber3_608LH.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı taraftarların büyük bir heyecanla beklediği Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sky Sports İtalia'ya konuşan başkan Aysal, Sneijder transferinin yüzde 95 oranınında sona erdiğini söyledi.

Hollandalı yıldız ile büyük ölçüde anlaştıklarını ifade eden Ünal Aysal, oyuncu ile sadece ufak detayları görüştüklerini dile getirdi.

Ntv Spor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Albayrak: Sneijder yeni Hagi olmak istiyor!

tsn_haber_detay.asp

Galatasaray'da Fatih Terim ile arasına kara kedi girdiği iddia edilen Abdürrahim Albayrak Beyaz tv'ye konuştu ve gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

BENİM KİMSEYLE KAVGAM OLMAZ!

"Benim kimse ile kavgam olmaz. Hele Fatih hocam ile asla olmaz. O gün idmana geldiğimde başkanımız ile yarım saate yakın telefonla konuştum. Neden bir araya gelmedi diye yorum yaptılar. Şerefim üzerine söylüyorum bir sorun yok. Biz hocam geldiğinden bu yana gece 3'lere kadar oturuyoruz. Hatta hocama gazeteciler bunu sorduklarında sert tepki verdi. "Size idmanı açıyorum olay oluyor" dedi. Bizim aramızda en küçük sorun yok. Olması da mümkün değil"

HOCA NEDEN SNEİJDER'İ İSTEMESİN?

Biz hoca ile İtalya'ya bile gittiğimizde ona sevgi gösteriyorlar. Daha havaalanın da hocayla fotoğraf çektirmeye çalışıyorlar. Biz işimiz yapıyoruz. Hoca neden istemesin Sneijder'i böyle bir şey olur mu? Hocanın Ronaldinho'yu istemediğini nereden biliyorsunuz. Ben böyle şeyleri söyleyen kişileri yönetici olarak görmem.

BUGÜN BİLE 3-4 KEZ KONUŞTUK!

Sneijder ile başkanımız görüştü. Olumlu gidiyor. Kulüple anlaşma sağlandı. Futbolcudan cevap bekliyoruz. Bunlar kolay işler değil. Bu konularda sabırlı olmak gerek. Türkiye'ye gelip Hagi olmak istiyorum dedi kendisi hatta. Bugün bile 3-4 defa konuşuldu. Galatasaray'ın parasını iyi idare etmek için çalışıyoruz.

SERDAR AZİZ İÇİN BURSA İLE GÖRÜŞTÜM!

Bursaspor ile Serdar Aziz için ben konuştum. Satmak istemediklerini söylediler. Biz de saygı duyduk. Fatih hocamız ile sayın başkanımız arasında bir sorun olması düşünülemez. Bu mümkün değil.

http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=831

Gargoulle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyuncu ile bizden başka ilgilenen yok. Verdiğimiz teklif çok iyi. Oyuncu daha önceden Inter'den ayrılmak istediğini açıkladı. Şu an sadece daha iyi bir teklif gelir mi diye bekliyor, Özellikle PL'den teklif bekliyor ama onun istediği parayı şuan kimse vermez.
Sneijder gibi oyuncuların transferi 2-3 güne bitmez. Bitmesi garip olurdu zaten. Bu yüzden sadece bekleyin.

aeakdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyuncu ile bizden başka ilgilenen yok. Verdiğimiz teklif çok iyi. Oyuncu daha önceden Inter'den ayrılmak istediğini açıkladı. Şu an sadece daha iyi bir teklif gelir mi diye bekliyor, Özellikle PL'den teklif bekliyor ama onun istediği parayı şuan kimse vermez.
Sneijder gibi oyuncuların transferi 2-3 güne bitmez. Bitmesi garip olurdu zaten. Bu yüzden sadece bekleyin.

kesinlikle katılıyorum... Gelmezse bir iki çift sözüm var tabi...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bjk taraftarı olarak sneijder transferi beni bile heyecanlandırıyordu ama artık sıktı, fatih terim çok doğru konuşmuş. Eğer ilk tercihi GS değilse, Türkiye değilse hiç gelmesin. GS nin bu kulube kendini adayacak 10 numaraya ihtiyacı var. Hagi, Alex, Sergen vs gibi...

GS 'nin birkaç hafta sonra şampiyonlar ligi maçları başıycak, bu adam daha transfer edilip kampa katılacak. Sezon başında Melo transferini GS yönetimi nasıl yüzüne gözüne bulaştırdıysa Sneijder transferi de o yolda ilerliyor. Sezon öncesi kampa katılmayan Melo'nun durumu ortada, hala kendini toparlayamadı, GS yi tanıyıp bildiği halde. 1 sezondur doğru düzgün oynamayıp , Türkiye'yi ve GS yi hiç bilmeyen, GS yi ilk önceliği olarak görmeyip bu ülkeye Katar muamelesi çekip para için gelen, devre arası kampına katılmayan bir futbolcudan GS verim alamaz bu devre. Önümüzdeki sezon için güzel bir yatırım olur ancak.

Eğer avrupadan, GS ninkinden 1-2 milyon euro az bir teklif gelecek olursa hiç düşünmeden imza atacak, talibi çıkmasını bekliyor ve oyalıyor GS yi.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
En geç pazartesi 23:59 a kadar yanıt vermemekte ısrar ederse transferden vazgeçilip 2.sıradaki oyuncuya teklif götürülür. Zaten 2.sıradaki oyuncu her kim ise büyük ihtimalle kulüple anlaşılmış sneijder in durumunun netlik kazanılması bekleniyordur. Şampiyonlar liginde bir hedefi olan ve çeyrek final ve hatta daha yukarısı için şansı olan bir takım 31 ocak'a kadar bir oyuncuyu beklemekle uğraşamaz, bu riski göze alamaz zaten.

3 yeni oyuncu eklenebiliyor şampiyonlar ligi kadrosuna sanırım, sneijder veya 2.sıradaki oyuncu her kim ise 1 transfer hakkı oraya harcanır. Devamı sol bek, stoper veya hem sol bek hem stoper oynayabilcek biri alınıp bir de orta sahaya bir takviye daha yapılır.

Neyse genel olarak transferler 18 ocaktan önce biter büyük ihtimalle, pazartesi ise snaijder olayı bi netliğe kavuşur

Bir üst mesajda da dediğim gibi, bugün netliğe kavuşur bu transfer. Bugünde yanıt vermezse kulüp 2.adama yönelir.

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gelecekse gelsin artık :D forma alacam sneijderi bekliyorum :P

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gelsede İstanbul'a bizde rahat etsek hergün yeni bi yalan haber kalp dayanmaz :D

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
80 milyon nüfusu olan ülkede snider mi neyse onun gibi bir futbolcu çıkaramıyoruz.elin hollandalısı 20 milyon nüfusuyla dünya yıldızları fabrikası kuruyor.şimdide geldi gelecek diye haberlere bakmaktan yorulduk.nazlı gelsede yılda 6 milyon tl verelim diye biz yalvaracak duruma düşüyoruz ne garip.....bir Galatasaraylı olarak sıkıldım Valla bu adamı beklemekten gelmesin daha iyi..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sneijder G.Saray’da! Hollandalı yıldız G.Saray ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Dün öğleden sonra Sneijder’in transferi için Milano’ya çıkarma yapan G.Saray Yöneticileri Lütfü Arıboğan ve Sinan Kalpakçıoğlu’nun çalışmaları sonuç verdi. Hollandalı yıldız sarı-kırmızılı ekibin teklifine ‘evet’ dedi.

Gece geç satlere kadar Sneijder’in evinde Hollandalı yıldızla toplantı yapan G.Saray kurmayları sabaha doğru dünyaca ünlü yıldızı ikna etmeyi başardı.

3, 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Sneijder, Inter ile alacak sözleşmesini imzalayıp pazartesi (yarın) İstanbul’a gelecek. Transfer pazartesi resmen açıklanacak. Wesley Sneijder bu sabah kendisini 3,5 yıl G.Saraylı yapan sözleşmeye imza attı.

Amkspor

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Sneijder G.Saray’da! Hollandalı yıldız G.Saray ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Dün öğleden sonra Sneijder’in transferi için Milano’ya çıkarma yapan G.Saray Yöneticileri Lütfü Arıboğan ve Sinan Kalpakçıoğlu’nun çalışmaları sonuç verdi. Hollandalı yıldız sarı-kırmızılı ekibin teklifine ‘evet’ dedi.

Gece geç satlere kadar Sneijder’in evinde Hollandalı yıldızla toplantı yapan G.Saray kurmayları sabaha doğru dünyaca ünlü yıldızı ikna etmeyi başardı.

3, 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Sneijder, Inter ile alacak sözleşmesini imzalayıp pazartesi (yarın) İstanbul’a gelecek. Transfer pazartesi resmen açıklanacak. Wesley Sneijder bu sabah kendisini 3,5 yıl G.Saraylı yapan sözleşmeye imza attı.

Amkspor

Yalan çıkmasın sonra? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eli mahkum gelecek Ömer. :) Bizden başka şansı yok.

Ha yarın mı gelecek, orası kesin olmamakla birlikte duyumlar o yönde.

Yoksa 5 Şubat'a daha çok var. :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Eli mahkum gelecek Ömer. :) Bizden başka şansı yok.

Ha yarın mı gelecek, orası kesin olmamakla birlikte duyumlar o yönde.

Yoksa 5 Şubat'a daha çok var. :D

Haklısın tabi çuvalla para varken niye otursun kenarda :) Başka takım olur mu acaba diye şansını zorluyor...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Inter'le yapılan bir sözleşme var. 18 Ocak'a kadar süresi vardı ama onu transferin son gününe kadar uzattılar.

Biz istemeden hiçbir kulübe gidemez. Giderse 5 Milyon Euro ödemeleri lazım.

Tek ihtimali kalıyor, o da takımda kalmak.

Ama hem hoca hem de başkan takımda istemiyor. Bize gitmesi için oyuncuyu zorluyorlar. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi mutlu sonla tamamlandığını yönelik flaş bir açıklama menajer Özkan Doğan'dan geldi. Sneijder'in transferi ile yakından ilgilenen menajer Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun Galatasaray ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Özkan, "Transferde resmi imzalar atıldı. Sneijder, Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/sneijder-3-5-yillik-imzayi-attiSXHBQ311755SXQ

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı

582607_10151414588244254_1683760124_n.jpg

Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilenen menajer Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun sarı-kırmızılı kulüp ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

- SPORX - Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi mutlu sonla tamamlandığını yönelik flaş bir açıklama menajer Özkan Doğan'dan geldi. Sneijder'in transferi ile yakından ilgilenen menajer Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun Galatasaray ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Özkan, "Transferde resmi imzalar atıldı. Sneijder, Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/sneijder-3-5-yillik-imzayi-attiSXHBQ311755SXQ

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İnşallah bu sefer iş bitmiştir.
Yılan hikayesine döndü transfer.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray uzun süredir uğraştığı Wesley Sneijder transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar Hollandalı oyuncu ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray uzunca bir süredir kadrosuna dahil etmeyi amaçladığı Wesley Sneijder'le kesin anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılılıları temsilen İtalya'da bulunan kulüp CEO'su Lütfi Arıboğan'ın, Hollandalı yıldız ve menajeri Soren Lerby ile her konuda anlaştığı bildirildi.

Sarı-Kırmızılılar resmi imzayı atmak üzere artık geri sayıma geçti. Her iki tarafın avukatlarının kontratı incelediği ve onay çıkmasının ardından resmi imzaların atılacağı ifade edildi. Alınan ilk bilgilere göre sözleşme 3.5 yıllık olacak. Sneijder'in yıllık 4-4.5 milyon Euro civarında garanti para alacağı ayrıca maç başına 25 bin Euro ücret alacağı ifade edildi. Kontratta şampiyonluk, şampiyonlar ligindeki başarılar için de bonusların yer aldığı kaydedildi.

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazetta Dello Sport'ta kısa bir süre önce, anlaşmayı son dakika olarak duyurdu.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=44492

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Şu futbolculara niye garanti para veriyoruz arkadaş. :hammer:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ve Sneijder G.Saray'da

Galatasaray Kulübü, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ile anlaşma sağladı.

Lig TV