Değerli forumdaşlar
Önde gelen webmaster forumlarından webmastersitesi.com adlı sitenin davetiyesini arıyorum.
Davetiye göndermeye gönüllü olan forumdaşlar,webmasterlar konu altına yazabilir veya PM(özelmesaj) ile ulaşabilir mail adresimi verebilirim.
Not:Kesinlikle üyeliğimi banlatmam rahatlıkla kefil olabilirsiniz,ayrıca bu iş için vereceğim e posta adresi jenerik e postadır.
Teşekkür ediyorum![]()
Değerli forumdaşlar
Önde gelen webmaster forumlarından webmastersitesi.com adlı sitenin davetiyesini arıyorum.
Davetiye göndermeye gönüllü olan forumdaşlar,webmasterlar konu altına yazabilir veya PM(özelmesaj) ile ulaşabilir mail adresimi verebilirim.
Not:Kesinlikle üyeliğimi banlatmam rahatlıkla kefil olabilirsiniz,ayrıca bu iş için vereceğim e posta adresi jenerik e postadır.
Teşekkür ediyorum![]()
davetiye olan varsa bende alabilirim.![]()
modum davetiye sistemi kaldırılmış ama en kısa sürede açılcağına eminim.ilk davetiyeleri aligultekin34 arkadaşımıza ve size göndericem.
Davetiye başarı ile gönderildi.Elinde davetiyesi olan varsa çok makbule geçer, şimdiden teşekkürler...
mail: keyloger (@) shiftdelete.net
bilgilerini ver ikikardeşlerArkadaşlar webmastersitesi.com'da davetiye gönderebilen olursa çok sevinirim. Hiçbir sorun çıkarmam emin olabilirsiniz![]()
darkdance bilgini verirmisin.Davetiye bizede lazım arkadaşlar. gönderen olursa seviniriz.
bir davetiyede ben alabilrimiyim mümkünse by_aso20[at]hotmail.com