Değerli forumdaşlar
Önde gelen webmaster forumlarından webmastersitesi.com adlı sitenin davetiyesini arıyorum.
Davetiye göndermeye gönüllü olan forumdaşlar,webmasterlar konu altına yazabilir veya PM(özelmesaj) ile ulaşabilir mail adresimi verebilirim.
Not:Kesinlikle üyeliğimi banlatmam rahatlıkla kefil olabilirsiniz,ayrıca bu iş için vereceğim e posta adresi jenerik e postadır.
Teşekkür ediyorum
Değerli forumdaşlar
Önde gelen webmaster forumlarından webmastersitesi.com adlı sitenin davetiyesini arıyorum.
Davetiye göndermeye gönüllü olan forumdaşlar,webmasterlar konu altına yazabilir veya PM(özelmesaj) ile ulaşabilir mail adresimi verebilirim.
Not:Kesinlikle üyeliğimi banlatmam rahatlıkla kefil olabilirsiniz,ayrıca bu iş için vereceğim e posta adresi jenerik e postadır.
Teşekkür ediyorum

davetiye olan varsa bende alabilirim.
modum davetiye sistemi kaldırılmış ama en kısa sürede açılcağına eminim.ilk davetiyeleri aligultekin34 arkadaşımıza ve size göndericem.

Davetiye başarı ile gönderildi.Elinde davetiyesi olan varsa çok makbule geçer, şimdiden teşekkürler...
mail: keyloger (@) shiftdelete.net

bilgilerini ver ikikardeşlerArkadaşlar webmastersitesi.com'da davetiye gönderebilen olursa çok sevinirim. Hiçbir sorun çıkarmam emin olabilirsiniz
darkdance bilgini verirmisin.Davetiye bizede lazım arkadaşlar. gönderen olursa seviniriz.

bir davetiyede ben alabilrimiyim mümkünse by_aso20[at]hotmail.com