Webadam.com'dan hosting hizmeti aldım ama site kapandı

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
webadamdan hosting hizmeti aldım onlıne en fazla 15-20 kişi olunca cpu aşımı diye siteyi kapattılar.

hostta sadece yenı kurulmuş wp ve tema vardı.. 5-6 tane eklenti.. nasıl zorladı anlamıyorum..

"cpu aşımı yapıyorsunuz sanal sunucuya gecmeniz gerekiyor" diyip diyip durdular

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok ilginç daha önce memnuniyet yorumlarını okuduğumda fikir edinmiştim şimdi yine kafam karıştı.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Hem domain hemde hosting'de isimtescil.net kullanıyorum çok memnunum

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunun Aldığınız Hosting Paketi ile alakası olabilir mi ? Bende WebAdam'dan domain ve hosting hizmeti almayı düşünüyordum ?

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
natro.com dan memnunum 4-5 senedir :)
tavsiye ederim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
sorun webadamda olmayabilir. wordpress'deki bazı eklentiler ciddi sistem kaynağı tüketebiliyor. bence web siteni local'de incele öyle karar ver

pandomim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100onlinede kapatıldı sitem, sebebi şu, wp kullanıyorsan cache kullanman şart, buyuzden ben vds geçtim host kısıtlı

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şahsen şu anda sitem webadam da domainimde açıldığı gibi 1000 kişi girdi kapanmadı daha şimdilik iyi görünüyor :) Site adresimde bu: http://forumwindowsphone.com/ Hız bakımındanda iyi gibi hayırlısı bakalım

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende çok araştırdım ama bana güvenilir geldi . Destek birimlerine attığın mesaja 1dkda cevap veren bir başka firma görmedim .

Şuan sıkıntı yok sorunsuz . Site : http://www.gezginportal.com/

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
size turhost tu şiddetle tavsiye ederim her konuda anlayışlılar ve sorunlarımı çözmek için ellerinden geleni yaptılar :)

abays12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Turhost ve güzel hosting. Gerisi sıkıntılı

kutup95

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede hangi firma düzgün hizmet veriyor ki
Avrupa lokasyon kullanmanızı tavsiye ederim , bknz : almanya , hollanda , finland

KuENcHe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok ilginç ben 2 senedir webadamla çalışıyorum sanırım 10 domain ve 3 sunucu barındırıyorum be şu zamana kadar sadece 30 dakikalık bir kesilme sıkıntısı yaşadım onun için de 1 ay uzatma dahi aldın geri kalan dışında her türlü yardımı ve desteği aldım sitelerimde de hiç cpu sıkıntısı yaşamadım. Siz muhtemelen sınırsız diye tabir edilen paketten satın aldınız ve wp kurdunuz ancak wp bi yerden sonra aşırı derecede yoruyor sunucuyu eklentiler vs vs vs yani