Büyük bir hizmet almama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 1

SDN Okuru
Webadam.com'dan 2013 Kasımda (1) yıllık "Limitisiz Linux Hosting" paketi aldım.Parayı peşin yıllık verdik ya kaç kere onlara bağlı sorunlar oldu kapandı hizmet kesilmeleri oldu.Sitemizi geliştirdikten/hitlerimiz arttıktan sonra hiç birşey yokken cpu aşımı yaptınız diyerek kapattılar ve sanal sunucuya geçin dediler. 7-8 ay ara verdik okul ve bazı nedenlerden dolayı.Geçen hafta kendileri ile iletişim kurup sunucu konusunda yardım/öneri istedim.Hiç bir bilgi vermediler.İşte öneri vermiyoruz siz başlayın sitenize göre durum değerlendiriz gibi kaçamak bilgisiz açıklamalar yaptılar. Bir sunucu paketi aldım ödemeyi yaptım 1 gün sonra teslim edildi.İlk gün üstüne basa basa alan adımla ilişkilendirin dememe rağmen yapmadılar 1 günde o sorun için bekledim.Sonra Wordpress yükledim tema yüklerken database'yi kilitliyip "Ram swap düşürüyor üst paketlere" geçin dediler.Rezalet.Resmen paraya doymuyorlar.Sonra wordpressi sildim dedim ki sunucum boş hiçbirşey yok ne varda ram tüketiyor dedim araştırdım internetten onlardan kaynaklı "log hataları depoları" ram yiyormuş sunucu sıfırlanması lazımmış söyledim onlara.Desteği ücretsiz olan bu firmanın bana karşı kesin bir tutum aldığını " sunucu formatı da 25 tldir " cevabını alınca kesin olarak öğrendim. Para verdim hiç hizmet alamadım.Hiç.Ne para idadesi var ne hizmet ne yardım.Hayatımda böyle bir firma görmedim.Nefret ediyorum internet sitesinden de "veremediği" hizmetten de haram olsun.

assasainturk

Asistan
Reaksiyon puanı
17
webadam.com'dan 2013 kasımda (1) yıllık "limitisiz linux hosting" paketi aldım.parayı peşin yıllık verdik ya kaç kere onlara bağlı sorunlar oldu kapandı hizmet kesilmeleri oldu.sitemizi geliştirdikten/hitlerimiz arttıktan sonra hiç birşey yokken cpu aşımı yaptınız diyerek kapattılar ve sanal sunucuya geçin dediler. 7-8 ay ara verdik okul ve bazı nedenlerden dolayı.geçen hafta kendileri ile iletişim kurup sunucu konusunda yardım/öneri istedim.hiç bir bilgi vermediler.işte öneri vermiyoruz siz başlayın sitenize göre durum değerlendiriz gibi kaçamak bilgisiz açıklamalar yaptılar. Bir sunucu paketi aldım ödemeyi yaptım 1 gün sonra teslim edildi.ilk gün üstüne basa basa alan adımla ilişkilendirin dememe rağmen yapmadılar 1 günde o sorun için bekledim.sonra wordpress yükledim tema yüklerken database'yi kilitliyip "ram swap düşürüyor üst paketlere" geçin dediler.rezalet.resmen paraya doymuyorlar.sonra wordpressi sildim dedim ki sunucum boş hiçbirşey yok ne varda ram tüketiyor dedim araştırdım internetten onlardan kaynaklı "log hataları depoları" ram yiyormuş sunucu sıfırlanması lazımmış söyledim onlara.desteği ücretsiz olan bu firmanın bana karşı kesin bir tutum aldığını " sunucu formatı da 25 tldir " cevabını alınca kesin olarak öğrendim. Para verdim hiç hizmet alamadım.hiç.ne para idadesi var ne hizmet ne yardım.hayatımda böyle bir firma görmedim.nefret ediyorum internet sitesinden de "veremediği" hizmetten de haram olsun.

godaddy 'yi deneyebilirsiniz dünya'nin en çok site alinan platformu :)