Web Tasarımda görsel yönden yardımcı program ?

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Bu aralar asp.net ile web programla ile uğraşıyorum.Kodlama baya iyi ama tasarım kısmını kötü ötesi:blink:

Bu konuda bana yardımcı olabilecek bi program var mıdır acaba ? Şöyle üzerinde hazır şablonlar bulunan ( web üzerinden bulduğum şablonlarla uğraşıyorum şu anda, ama eğer böyle bir program varsa daha iyi olur )

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ücretli tema kullanmanı tavsiye ederim
themeforest.com'dan ucuza temalar bulabilirsin.

AdaminBiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendini İyice Adapte et ve 1 Haftanı Tasarıma Ayır Az Biraz Fireworks yada photoshop öğren yanında CSS sana yettiği kadarıyla şablon kodlarsın.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yapacağın işlerden para kazanmak ve referans göstermek istiyorsan tema satın almanı tavsiye ederim.

tabi bu biraz sana bağlı. eğer tasarım yeteğin varsa bir programı öğrenip güzel şeyler çıkartabilirsin ortaya. ancak benim gibi hayal gücün yeterli değilse boşuna çabalamanın anlamı yok. ben çabaladım oradan biliyorum.

şu an photoshop, flash, 3dmax (basit modelleme seviyesinde), css ,jquery biliyorum. photoshop konusunda sayısız tutorial uyguladım hepsini eksiksiz yaptım fakat iş üretime gelince hayal gücü devreye giriyor.

yaptıklarımı toplasan themeforestdaki 10$ tasarım kadar ancak eder.

bu yüzden profesyonel düşünüp sadece en iyi yaptığın işe yoğunlaşman faydalı olur. aksi taktirde kendini bir logo başında saatler geçirirken bulabilirsin

mesela bu tasarımları 10$ dan satıyorlar.
7.jpg

1_Index.jpg

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tasarım yönüm oldukça kötü olduğunda pek tasarım programlarıyla ilgilenmiyorum :wink:

genel olarak asp.net kodlaması ile uğraşıyorum profesyonel bi site olmayacağında ilk etapta ücretli bir template yeri ücretsiz templatele düşünüyodum.Bunuda belki bir program ile yapabilirim diye tahmin ettim.

Örnek olarak Artisteer diye bir program buldum daha inceleme fırsatım olmadı ama istediğim birazda böyle birşey :yes: ( Resim Görüntüsü)

Yorumlar içinde teşekkür ederim :) ücretli ve uygun fiyatlı template leride görmem iyi oldu :)