Web Tasarım ve Php Eğitimi Tavsiye

gurur06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba, Ben Beltekten web tasarım eğitimi aldım (Ankara'da) ama bu bana yetmedi. Ben Php programlamanın ayrıntılarına kadar herşeyini öğrenmek istiyorum. Bir eğitim, bir kurs tavsiyeniz var mıdır?

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Web tasarım eğitimi aldıysan o vakit bundan sonra bence kurslarla zaman kaybetme ve bir proje yapmaya çalış. Zaten Eğitim aldığın için temel bilgilere vakıfsın. Bu zamandan sonrada proje yapman lazım ki sorunlarla hatalarla karşılaş ve olaya kavra.

Bu süreçte yardımcı olabileceğini düşündüğü ve bana da çok faydası olan 1, 2 kişi önerebilirim.

Arayüz için muhakkak Fatih Hayrioğlu : CSS - HTML - Javascript – Fatih Hayrioğlu'nun not defteri
PHP için ise Tayfun Erbilen : PHP | Tayfun Erbilen
Ayrıca PHP için bir sık kullandığım php serüvenleri - PHP dersleri, PHP örnekleri, PHP kodları var.

gurur06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Buraya yazmadım ama verdiğin yerleri takip ettim. Gayet işime yaradı ;)
Web tasarım eğitimi aldıysan o vakit bundan sonra bence kurslarla zaman kaybetme ve bir proje yapmaya çalış. Zaten Eğitim aldığın için temel bilgilere vakıfsın. Bu zamandan sonrada proje yapman lazım ki sorunlarla hatalarla karşılaş ve olaya kavra.

Bu süreçte yardımcı olabileceğini düşündüğü ve bana da çok faydası olan 1, 2 kişi önerebilirim.

Arayüz için muhakkak Fatih Hayrioğlu : CSS - HTML - Javascript – Fatih Hayrioğlu'nun not defteri
PHP için ise Tayfun Erbilen : PHP | Tayfun Erbilen
Ayrıca PHP için bir sık kullandığım php serüvenleri - PHP dersleri, PHP örnekleri, PHP kodları var.

sedatsedat60

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar kardeşim bende php eğitimi için smartpro'yu öneririm çünkü kapsamı çok geniş diğer kursların öğrettiğini internetten de öğrenirsin.

gurur06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar kardeşim bende php eğitimi için smartpro'yu öneririm çünkü kapsamı çok geniş diğer kursların öğrettiğini internetten de öğrenirsin.

Arkadaşım yardımlarınız için teşekkür ederim ama "Ankara" demiştim. Kurs araştırırken de şu an adam gibi eğitim verdiğini düşündüğüm tek yer vektörel diye bir yer oldu. Yani kursa gitmeye kalkarsam muhtemelen orayı tercih ederim.

gurur06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar vektörel bilişime kayıt oldum ve eğitimi tamamlamak üzereyim. Sadece şunu söylemek için tekrar buraya yazdım. PHP eğitimi düşünüyorsanız kesinlikle vektörel bilişimden bu eğitimi almanızı tavsiye ederim.