Web Tasarım bölümü reklam amaçlı kullanımdan arındırılsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ch3lisky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sitenize girdiğimde ilgilendiğim alan olan Web Tasarım kategorisini inceledim. Fakat herkes sitem nasıl olmuş, yeni sitem nasıl, temamı beğendiniz mi diye konular açmış. Böyle konular sitenin düzeni için kaldırılmalı. Çalıştığım diğer sitelerden biliyorum böyle yazılar tamamen reklam amaçlı, amaç sitenin gerçekten iyi ya da kötü olduğunu sorgulatmak değil, girenlerin hoşuna gidebilir ve siteme sürekli girebilir gibi bir düşünceye kapılmaktır. Ya da sabit bir başlık altında herkes sitesinin tanıtımını yapsın, oda olmadı alt bir başlık olarak site tanıtımı yaptırılsın. Çünkü web tasarım kategorisi amacını yerine getiremiyor bu şekilde, aradığınız şey rahat rahat bulunamıyor...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bence Abartmışsın Tabikide Oraya Koyan '' Tık '' için koyuyor ama Bir düşünceside Yorum almak çoğusuda aldığı Direktifler Doğrultusunda bazı değişiklikler Yapmış Dikkatli bakarsan. Site Tanımı yapan çok az Sonuçta Web Site başlığı altında oraya konu açan Üyeler Site yorumunu dinlemeye Oraya Konu açıyor.

Eğer Reklam olduğunu düşünüyorsanız Tıklamazsınız olur Biter. Ama 1 Tık ne senden Birşey alır nede ona bişi kazandırır sonuçta Hepsi Amaçsız şeyler Kişisel siteler çoğuda.

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ayrı bir kategoride yada tek bir başlık altında toplansa daha düzenli olmaz mı? demek istediğim buydu.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ayrı bir kategoride yada tek bir başlık altında toplansa daha düzenli olmaz mı? demek istediğim buydu.

Olabilir ama Karışıklık yok zaten Oraya fazla rağbette yok Sadece 1 2 kişi Html veya Css Sorusu soruyor Diğerleride Kendi Web sitelerini Tanıtıyor o kadar Sonuçta Forumumuzun Misyonuda belli. Fazla karışık bi bölüm değil.

İlgiylede Takip ediyorum o bölümü çünkü insanların yaptığı web sitelerini bakmak onlara olumlu yada olumsuz yorup yapıp fikrimi belirtmeyi seviyorum.

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sonuçta siz benden daha tecrübelisiniz burada. Benim her konuya bakma gibi bir olanağım olmadı. Eğer öyle diyorsanız bildiğiniz bir şey vardır :) İlgilendiğiniz içinde teşekkürler

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Sonuçta siz benden daha tecrübelisiniz burada. Benim her konuya bakma gibi bir olanağım olmadı. Eğer öyle diyorsanız bildiğiniz bir şey vardır :) İlgilendiğiniz içinde teşekkürler

Estafurullah. Gereksiz olur çünkü Yeterince konu Ayrımı mevcut :)

Asıl ben teşekkür ederim.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Reklam yapan adam zaten yazdığı yazıdan kendini belli ediyor o yüzden pek gerekli değil ancak tabiki sitelerin tanıtıldığı bölüm olursa daha düzenli olur :)

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Yaklaşık bir ay önce bende dediğin gibi tasarım bitti eleştiriler diye bir konu açtım ve iyi ki açmışım.

Çünkü bir çok arkadaş görüşünü söyledi ve bende onların söylediklerine göre siteyi geliştirmeye çalışıyorum.

Yani diyeceğim o ki bölüm karışık değil fakat fazla suistimal ediliyor gibi.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Reklam amaçlı olsun ne zararı var ki? Hem reklam yapıp hem eleştiri alsın. Sdn'den amme hizmeti.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence Abartmışsın Tabikide Oraya Koyan '' Tık '' için koyuyor ama Bir düşünceside Yorum almak çoğusuda aldığı Direktifler Doğrultusunda bazı değişiklikler Yapmış Dikkatli bakarsan. Site Tanımı yapan çok az Sonuçta Web Site başlığı altında oraya konu açan Üyeler Site yorumunu dinlemeye Oraya Konu açıyor.

Eğer Reklam olduğunu düşünüyorsanız Tıklamazsınız olur Biter. Ama 1 Tık ne senden Birşey alır nede ona bişi kazandırır sonuçta Hepsi Amaçsız şeyler Kişisel siteler çoğuda.

TazzzY haklı. Ben sitemde çok değişiklik yaptım SDN forum üyeleri sayesinde. Ayrıca sürekli üye kazanamazsın tek bir link ile. Kullanıcıya hitab eden onun işine yarayacak içerikler olması lazım.