web sitesine girmeden virüs bulaşırmı

pixeller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
mesala yaşanmadı sadece örnek yakın arkadaşımız kanka bu oyunu indir çok iyi beraber oynarız diye bize oyun sitesi linki paylaştı tıklamadık web sitesine bile girmedik
diyelim virüs bulaşırmı yani tam olarak virüslü bir sitenin linkine tıklamadan bile virüs girermi
biliyorum abartı oldu ama benim virüs takıntım var.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
mesala yaşanmadı sadece örnek yakın arkadaşımız kanka bu oyunu indir çok iyi beraber oynarız diye bize oyun sitesi linki paylaştı tıklamadık web sitesine bile girmedik
diyelim virüs bulaşırmı yani tam olarak virüslü bir sitenin linkine tıklamadan bile virüs girermi
biliyorum abartı oldu ama benim virüs takıntım var.
Virüsün size bulaşması için o siteye girmeniz, siteye girdikten sonra o oyunu indirmeniz, indirdikten sonra ise çalıştırmanız lazım. Cihazınıza indirdiniz ama çalıştırmadınız diyelim öyle bile virüs bulaşmaz. İçiniz rahat olsun.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Linki açıp web sitenin önünüze gelmesi, web sayfasında herhangi bir tıklama gerçekleştirmeniz, herhangi bir dosya indirmeniz gerek bir tehdite maruz kalabilmeniz için.

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Bulaşmaz. Siteye girip bir şeyler kurmanız lazım bulaşması için.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Kardeşim sen bunu Koronavirüs ile karıştırmışsın. :D

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Ben Jitter ClickNet'e girdim ve anında indirme başladı. Arka planda fakat biz fark etmeden. Siteye girmezseniz olmaz.