Web Sitesindeki Tüm Resimleri İndirme

alican_52_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar konunun yeri yanlışsa kusura bakmayın sorunum şudur aşağıda resmini attığım imgur sitesindeki bir kanalın tüm resimlerini indirmem gerekiyor 2-3 bin resim var hepsini elle indirmem mümkün değil bunları otomatik indirmemin bir yolu varmıdır 1-2 tane bu işe yarıyan proğram denedim resimleri direk göründüğü gibi küçük resimler halinde indiriyor bana bu resimleri üstüne tıklayıp açtığımızda açılan tam orjinal boyutunda indirecek birşey lazım varmıdır bu işe yarıyan bir tarayıcı eklentisi veya proğram yardımcı olursanız sevinirim.

eNZP55.jpg

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
WinHTTrack Website Copier bir araştır

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
ben bir kaç kez kullanmıştım, farklı klasörler halinde tüm siteyi bilgisayara indiriyor bir klasörde ön izlemeler olabilirken diğer klasörde orijinal büyük dosyalar olabiliyor. Ama bazı sitelerde özelliklenflash tabanlı sitelerde bazen başarısız olabiliyor.

alican_52_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir kaç kez kullanmıştım, farklı klasörler halinde tüm siteyi bilgisayara indiriyor bir klasörde ön izlemeler olabilirken diğer klasörde orijinal büyük dosyalar olabiliyor. Ama bazı sitelerde özelliklenflash tabanlı sitelerde bazen başarısız olabiliyor.

evet dediğiniz gibi klasörler halinde atıyor biraz karışık ama tüm klasörlerini gezsemde orjinal boyutunda resimler yoktu tamamı küçük resimlerdi.