Web sitesi kurma ve tasarım

mdemirezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Kişisel bir web sitesi kurmak istiyorum biraz araştırma yaptım çok firma var birde web sitesi kurma ve tasarım hakkında çok bilgiyede sahip değilim birde linux ve windows tabanlı kontrol panelleri çıkmış açıkçası hangisini düşünmem gerek bilemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar ilginize şimdiden teşekkür ederim

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Size tavsiyem Weebly.com ile başlamanız, sonra ise bir webmaster forumuna kaydolup büyümeniz, ne sitesi açacağınıza göre yönlendirirler sizi.

ali80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inet.tr.vu bedava web sitesi kurabılırsın

krmzgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wix.com sitesi ile de çok kolay bir şekilde birçok tema içerisinden seçim yaparak "Sürükle Bırak" yöntemiyle temayı değiştirip tekrar tasarlayabilirsin. Türkçe desteğide var.

mrtAkdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TurHost'un WordPress Hosting paketleri vardı, yanlış hatırlamıyorsam yıllık 50TL gibi bir ücreti vardı. WordPress yönetim paneli ve çok kullanılması sebebiyle kaynak bolluğu olan bir yazılım. Kişisel web sitesi olarak da kullanabileceğiniz temalar mevcut. Adeta tasarıma göre türü değişen bir sistem. PHP olması da PHP hakkında bir şeyler öğrenmenize yardımcı olur, daha sonra bu birikimleriniz ile farklı bir alana yönelebilirsiniz.