Web Sitemin hit alması için ne yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar torrent oyun sitem var 109.000 alexa veriyor
bunu 5 bine bine nasıl çekerim?
gerekirse parada harcayabilirim
winat9'dan iyi para gelcek. günlük 45 tl gibi

aslanto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeyi geçelim.. en önemli şey orijinal içerik olması... Kopyala-yapıştır malzeme olmayacak...

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
adresini söyle bir hit katkımız olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
winat9 diye bir şey den bahsetmişsin o ney nasıl bir sistem para kazandırıyor da bir de güvenilir mi nasıl kayıt olunuyor nasıl para kazanılıyor o sistem den

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Alexa grupları var onlara katılabilirsin. R10 gibi yerlere üyeliğin var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayardan da olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum çünkü benim tlf bunu kaldıracak kalitede değil

barisay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağlam sitelerden backlink al imleme yap özelliklede sosyal imleme 1 ayda 300 k yaptım :)

barisay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özel bişi yok sağlam backlink özgün ve güncel bloglarda olur imleme dersende aç bi sayfa otolike kas konularada kas illaki tıklarlar bu ne diye normal imleme içinde imleme listesini kolay kolay kimse dağıtmaz ama benim sitemde yada https://code.google.com/p/2013-seo-backlink/ buraya gir güncel kendi kullandıklarımı koyuyorum. imlemede bi sorun çıkmaz ama backlink alırken siteyi iyi incele

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
özel bişi yok sağlam backlink özgün ve güncel bloglarda olur imleme dersende aç bi sayfa otolike kas konularada kas illaki tıklarlar bu ne diye normal imleme içinde imleme listesini kolay kolay kimse dağıtmaz ama benim sitemde yada https://code.google.com/p/2013-seo-backlink/ buraya gir güncel kendi kullandıklarımı koyuyorum. imlemede bi sorun çıkmaz ama backlink alırken siteyi iyi incele
dediklernden hiçbişi anlamadm hocam bi sayfa açıp napmam lazm :D basitçe lütfen

MK_71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence sosyal medayaı aktif kullanmaya bak dlvr.it i tavsiye ederim siteye eklediğin son konuları facebook ve twitter gibi sitelerde yapyınlaya biliyorsun.
ben BU SİTEDE kullandım bayağı işe yaradı.