Web Sitemi Nasıl Dinamik Yaparım

mosswanted11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar

Benm bir sürü sitem var ama hiç biri dinamik değil hepsi statik ben sitelerimde günlük haberler linkler yayınlamak istiorum(SDN de oldugu gibi ama tabiiki biraz daha sadesi) ama bunu yapmak istediğimde her seferinde Dreamweaverdan yapmak gerekio ben sitemi internet üzerinden düzenlemek istiorum bunun için bi kaç şey denedim ama hiç biri olmadı (Örn:Bi Kaç Kere Joomla Kurdum Birisinde Oldu ama Ondada Bazı Dosyalar Yüklenmemiş) ileride domain ve hosting aldıgımda kendime göre bi site yapmak istiorum

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hıııı o iş nasıl oluyo bende merak ettım benım bıldıgım serverına baglanıyosun ordan ayarlıyosun ama gene dreamweawer lazım ...

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Active Server Pages :ASP veya (Eski)Personel Home Page (yeni)Hypertext Preprocessor :PHP

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sana yapabilirim... Sitende yönetici paneli yaratırım... İstersen kendin haber vb şeyler ekleyebilirsin... İstersen başka sitelerden kodlarla güncel konular haberler yayınlayabilirsin... İstersen hazırlar var elimde onlardan istersen sitene sitemin reklamını koyarım... Eğer bana yazdırmak istersen belirli bir ücreti olucak tabiki :D Özel mesaj at konuşabiliriz... ya da buradan konuşalım sen bilirsin...

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sana yapabilirim... Sitende yönetici paneli yaratırım... İstersen kendin haber vb şeyler ekleyebilirsin... İstersen başka sitelerden kodlarla güncel konular haberler yayınlayabilirsin... İstersen hazırlar var elimde onlardan istersen sitene sitemin reklamını koyarım... Eğer bana yazdırmak istersen belirli bir ücreti olucak tabiki :D Özel mesaj at konuşabiliriz... ya da buradan konuşalım sen bilirsin...
Bunun yeri burası değil.
Özelden mesaj at ticaret yapacaksan.

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bunun yeri burası değil.
Özelden mesaj at ticaret yapacaksan.

Adama sadece bir teklif sundum kabul eder etmez kendisi bilir. Zaten kabul ederse burda konuşacak değilim özelden konuşurum... :censored::nono:

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
DataLife Engine Diyorum Sana.
[Scripti İndirmek İstiyorsan: www.DLETurk.Com]
[Bana Tema'da Lazım Diyorsan www.DLEClub.Com]

Bunu kullandım kullanışlı fakat ufak tefek hataları çıkıoyr. Sistem genellikle program paylaşımlarına kullanılıyor... Üyelik sistemi var üyeler programa yada haberlere yorum yapabiliyorlar.. Ama haberleri kendiniz eklemek zorundasınız... Başka sitelerden kodlarla dinamik yapabilirsiniz ama biryere kadar olur ve hoş durmaz... Kendiniz haber ekleyebilecekseniz güncel tutabilecekseniz bence kullanışlı... Bu arada konuları admin panelinden ekliyorsunuz istediğiniz gibi...

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
php nuke modulleri var...eğer onlar php de ayarlayabilrsen sitende kullanabilirsin.

rapstarmurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sunucu Taraflı Programlama Dili Öğren
Hazır Script Kullan Ücretsiz Olanlarından Ama Dikkat Et Siten Hacklenmesin
:)
nasıl birşey kullanmak istediğini ayrıntılı yazarsan arşivimden bazı scriptleri buraya public edebilirim.