Web sitem için yardım.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar merhaba.Ben bir websitesi tasarladım ve yayınlamayı düşünüyüorum.Bundan dolayı size ihtiyacım var.Aranızda host ve domainle ilgili arkadaş varsa bana yardım edebilirimi?

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar ben ositeyi biliyorum ama ücretsiz olacak ve domin ve hosting ilerinden anlamadığım için yardım ederseniz.?

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Eğer istersen ücretsiz host verebilirim. :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Funpic.org / Funpic.de ücretsiz. Biraz yavaş ve reklamlı ama çok işini görür ;)

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
herkes için teşşekür ederim.Siz olmasanız web sitemi yayınlayamacaktım.

---------- saat 13:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:08 eklenmişti ----------

arkadaşlar ftp ye nasıl dosya yüklenir?bilen varmı????

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sana tavsiyem ücretsiz domainlerden uzak durman hadi host neyse sürekli yedek alırsın kapanırsa başka yere taşırsın ama domain öyle degil bunun için yıllık 7 ila 8 doları gözden çıkman lazım sana hertürlü paneli türkçe olan oldukçada kaliteli hizmet sunan www.natro.com u tavsiye ederim ben kullanıyorum

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Ben de ücretsiz host almamanı isterim. 3 MB dosyayı yaklaşık 10 dakikada sunucuya atmak benim için sorun değil diyorsan al ama bi 20 MB dosyayı 1-1.5 saatte atarsın. Sen bilirsin. Ücretsiz domainlerde www...com,net şeklinde olmaz.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar sitemi yayına soktum işte adres yorumları bekliyorum(ilk çalışmam) nu arada.:thumbup:

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
arkadaşlar sitemi yayına soktum işte adres yorumları bekliyorum(ilk çalışmam) nu arada.:thumbup:

Sitenin bi konusu olmalı. Örneğin ShiftDelete'nin konusu bilişim ve teknoji. Senin sitenin konusu ne ? Ana sayfada 3 tane farklı haber sitesinin son dakika haberlerini gördüm. Ve birçok gereksiz HTML kodu. Biraz kişisel blog gez fikir edin derim :wink:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Daha çook yolun var :)
Web tasarımda kafana takılan şeyler olursa sorabilirsin herzaman yardımcı oluruz :)

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hadi bakalım başlamışsın..sana tavsiyem ücretsiz hostlarda takıl deneme yanılma yöntemini kullan sonra paralı sağlam bir hosta geç başın ağrımasın...

Kolay gele...

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
en azından köyün yani belden güzelmiş o yeter :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27

arkadaşlar ftp ye nasıl dosya yüklenir?bilen varmı????
Önce bir FTP programı edinmelisin. Web'de bedava bir çok bulabilirsin.
Programı PC'ne kurduktan sonra açarsın ve yeni bir bağlantı oluşturmayı seçersin.
Web siteni barındırmayı üstlenen alan sağlayıcının ya sana göndereceği bir bilgi e-postası veya bazı bedava alan sağlayan firmaların yaptığı gibi senin için açılan web sitene ait kişisel sayfanda belirtilen sitene ait kullanıcı adı, FTP adresi ve FTP şifresini gösterir bilgileri indirdiğin FTP programına aynen girersin.
Dosyaların o serverde hangi alanda barındırılacağı belirtilmişse o klasöre yüklersin.
FTP programları genelde 2 pencerelidir.
Eğer üstteki adımlarla doğru server, kullanıcı adı ve kullanıcı parolası girmiş isen;
İlk pencere senin PC'ni, ikinci pencere serverin içini gösterir.
Bu durumda senin pencerendeki ilgili web dosyalarını (yani web sitende kullandığın html, resim, müzik vb. dosyaları) bedava veya ücret ödeyerek edindiğin servera ya sürükle/ bırak veya varsa tuşlarla gönder dersin,işin biter.
Genelde FTP programlarında;
Server adı olarak : ftp.senindomainismin.com (veya net, org vb)
Kullanıcı adı : Sana verilen kullanıcı adı
Kullanıcı parolası : Sana verilen parola
şeklinde olur.
Ama eğer bedava alan adı almışsan o web sitesinin bir dosya yükleme programı da bulunmaktadır.
Dosya Yönetcisi altında bulursun.
O adımda da, web sitende yayınlanmasını istediğin html, resim veya müzik vb gibi dosyaları Gözat düğmesini kullanarak kendi PC'nden servera atabilirsin.
Eğer grafik veya varsa müzik dosyaları fazla büyük değilse, (Ortalama 100'dan küçük ise) bu yöntem de gayet iyidir.
Kolay gelsin.
Web siten için ise biraz daha yol lazım.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Başlangıç için iyi sayılır :) Ama daha yol uzun :wink:

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Woww webmaster kaynıyo burası :)

Kardeşim bırak ücretsiz siteleri , beleş etin yahnisi yenmez.

Yok illede ben para vermek istemiyorum diyorsan ve henüz yol yakınken blogger'dan blog aç. Nede olsa Google'ın hizmeti ;)