• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Web sitem hakkında yorumlarınız

Doğrusu sitene hayran kalmamak mümkün değil.. ah bide ben anLasam şu java işlerinden xD cok güzel bi tasarım gerçekten.. devamını dilerim..

Doğrusu sitene hayran kalmamak mümkün değil.. ah bide ben anLasam şu java işlerinden xD cok güzel bi tasarım gerçekten.. devamını dilerim..
Teşekkürler. Ama site java değil, flashtır :)

Ufo kaybolmuş nereye gönderdiniz.

Ufo da gitti, ufaklık da :) sahne düzenini biraz değiştirince onun için bi senaryo uyduramadım şimdilik. Ama bi fikir gelirse yine gelir :) Etraf adam kaçıran Ufo kaynıyo :tt2:

ya böyle hazır flash şablonları varmı bende kişisel web sitemi yapmak istiyom:D

çok iyi tasarım tebrik ederim ama bayağı uğraştırmıştır.

Ufo da gitti, ufaklık da :) sahne düzenini biraz değiştirince onun için bi senaryo uyduramadım şimdilik. Ama bi fikir gelirse yine gelir :) Etraf adam kaçıran Ufo kaynıyo :tt2:

O çimlere bir inek iyi gider otlanırken ufo gelir trene bakacagına ufoya bakan inek olarak ineklerimiz uzaydan eğitilmiş şekilde geri gelir çağ atlar.

O çimlere bir inek iyi gider otlanırken ufo gelir trene bakacagına ufoya bakan inek olarak ineklerimiz uzaydan eğitilmiş şekilde geri gelir çağ atlar.

Sonra o inek güneş gözlüğü ve uzun paltosuyla iner "i know kung fu" falan der :D

376f71fb1586a12bdfb6285.jpg

Onu yaptılar japonlar eğitti bunları seninkilere uzaylılar el atacaklar ,bu senin hayal gücüne kalmış.Bence ne kadar ilginç olursa o kadar keyifli oluyor ufo iyiydi..

Tebrikler siten çok güzel olmuş.
Not: 1920x1080 çözünürlükte sağ alttaki facebook, twitter logoları net değil. Daha kaliteli simge koy.

Tebrikler siten çok güzel olmuş.
Not: 1920x1080 çözünürlükte sağ alttaki facebook, twitter logoları net değil. Daha kaliteli simge koy.

Onlar aslında büyük resimlerinden resize edildi. Sanırım yüksek çözünürlükle ilgili bi problemdir. Daha büyük koysam sorun düzelir ama o zaman düşük çözünürlüklerde kocaman olurlar :)