Web sitem hakkında yorumlarınız

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
çok süper olmuş
Teşekkürler

sitede çalışmalarından ve kullandığın programlardan bahsetmişsin bu programlar lisanslı mı?

Adobe serim lisanslı. Müzik kesme biçme programım lisansız sadece :turned:

Ek : Ayrıca konu başlığına da bakarsanız "Web sitem hakkında yorumlarınız" şeklindedir. Kullanıcı özeline girmeyelim...

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Doğrusu sitene hayran kalmamak mümkün değil.. ah bide ben anLasam şu java işlerinden xD cok güzel bi tasarım gerçekten.. devamını dilerim..

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Doğrusu sitene hayran kalmamak mümkün değil.. ah bide ben anLasam şu java işlerinden xD cok güzel bi tasarım gerçekten.. devamını dilerim..
Teşekkürler. Ama site java değil, flashtır :)

Ufo kaybolmuş nereye gönderdiniz.

Ufo da gitti, ufaklık da :) sahne düzenini biraz değiştirince onun için bi senaryo uyduramadım şimdilik. Ama bi fikir gelirse yine gelir :) Etraf adam kaçıran Ufo kaynıyo :tt2:

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya böyle hazır flash şablonları varmı bende kişisel web sitemi yapmak istiyom:D

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok iyi tasarım tebrik ederim ama bayağı uğraştırmıştır.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
çok iyi tasarım tebrik ederim ama bayağı uğraştırmıştır.

Teşekkürler. Aslında işe yoğunlaşınca fazla zaman almıyor. Ben genelde boş zamanlarımda yapmıştım eski sitemi. Bu sitem 3-4 ay kadar sürdü.

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ufo da gitti, ufaklık da :) sahne düzenini biraz değiştirince onun için bi senaryo uyduramadım şimdilik. Ama bi fikir gelirse yine gelir :) Etraf adam kaçıran Ufo kaynıyo :tt2:

O çimlere bir inek iyi gider otlanırken ufo gelir trene bakacagına ufoya bakan inek olarak ineklerimiz uzaydan eğitilmiş şekilde geri gelir çağ atlar.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
O çimlere bir inek iyi gider otlanırken ufo gelir trene bakacagına ufoya bakan inek olarak ineklerimiz uzaydan eğitilmiş şekilde geri gelir çağ atlar.

Sonra o inek güneş gözlüğü ve uzun paltosuyla iner "i know kung fu" falan der :D

376f71fb1586a12bdfb6285.jpg

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Onu yaptılar japonlar eğitti bunları seninkilere uzaylılar el atacaklar ,bu senin hayal gücüne kalmış.Bence ne kadar ilginç olursa o kadar keyifli oluyor ufo iyiydi..

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tebrikler siten çok güzel olmuş.
Not: 1920x1080 çözünürlükte sağ alttaki facebook, twitter logoları net değil. Daha kaliteli simge koy.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Tebrikler siten çok güzel olmuş.
Not: 1920x1080 çözünürlükte sağ alttaki facebook, twitter logoları net değil. Daha kaliteli simge koy.

Onlar aslında büyük resimlerinden resize edildi. Sanırım yüksek çözünürlükle ilgili bi problemdir. Daha büyük koysam sorun düzelir ama o zaman düşük çözünürlüklerde kocaman olurlar :)