Web Sitem Hakkında Yorumlarınız! --- YENİ---

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar,

Kendi çapımda hoşuma giden, kendime göre önemli (video,film,dizi,program,yazılım,haber), işe yarar şeyleri sizlerle paylaşmak için böyle bişey yapmak istedim...

Not: Daha yeni olduğu için İçerik olarak fazla bişey yok. Güncellemelerim ve eklemelerim devam edecektir.

Yorumlarınızı Bekliyorum...

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hayırlı olsun.Hoşş...

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Yasal olmayan içerik.Uzun süreli bir siten olmaz. Videoları Kendi Hostunda tutuyorsun Bw dayanmaz anında suspend yersin.Ayrıca video boyutların çok yüksek. 1.30 saatlik video için flv dosyası 750 MB.
1 mbit adsl kullanan kullanıcılar rahat izleyemezler

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Var olan bir temayı mı düzenlediniz?
Benzerini gördüm gibi hatırlıyorum.

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Yasal olmayan içerik.Uzun süreli bir siten olmaz. Videoları Kendi Hostunda tutuyorsun Bw dayanmaz anında suspend yersin.

Hersey sınırsız merak etme... ve hostum yurtdışında ki bende yurtdışındayım... ona gore host aldım... siz doya doya yapın işinizi...

panther76

Reaksiyon puanı
21
Hersey sınırsız merak etme... ona gore host aldım... siz doya doya yapın işinizi...

Byethost'tan yani Bedava firmadan Sınırsız Host alıyorsun Çok ilginç. Sitenin ömrü uzun olmaz. demedi deme ibrahim

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Byethost'tan yani Bedava firmadan Sınırsız Host alıyorsun Çok ilginç. Sitenin ömrü uzun olmaz. demedi deme ibrahim

adamlar işini iyi yapıyor dostum. şimdiye kadar hiç bi şikayet duymadım... ve şu ana kadar hiç bi sorun yaşamadım. teknik destegide mükemmel... sanada tavsiyemdir...

panther76

Reaksiyon puanı
21
adamlar işini iyi yapıyor dostum. şimdiye kadar hiç bi şikayet duymadım... ve şu ana kadar hiç bi sorun yaşamadım. teknik destegide mükemmel... sanada tavsiyemdir...

Teşekkürler. ben sadece uyarayım dedim.Benim sunucularım yetiyor şimdilik. Partlı Videolarda part simgelerei sağda kalıyor onuda yok edebilirsin daha iyi olur. facebooktan video çekerken.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hoş, gezilebilecek sitelerden. Ama arkadaşların da dediği gibi içerikleri hostunda tutma...

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Hoş, gezilebilecek sitelerden. Ama arkadaşların da dediği gibi içerikleri hostunda tutma...
bende sımdılık deneme yapıyorum faceboka yuklerım yakında yada medıafıre gibi upload sitelerine... sınırsız hostumu bulmuşum biraz tadını cıkarayım...

---------- saat 15:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:32 eklenmişti ----------

senin sitenede baktım mehmetali seninkide süper olmuş eline saglık seninde...