Web Sitelerinize Maskot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciz10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ciz10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandan beri çizim yapıyorum. Çizim üzerine bir web sitesi açmayı planlıyorum. Hem referans olması hem de açılacak web sitemin duyurulması için maskot çizmeye karar verdim.

Herhangi bir ödeme almıyorum, çizeceğim maskot için web sitenizde 125 x 125'lik alanlardan birinde bir aylık reklam ya da web sitem açıldığında bir tanıtım yazısı istiyorum hepsi bu.

Not: Çizimler kesinlikle size özel olacak ve başka kişilerle paylaşılmayacaktır.

Örnekler (aslında daha var ama maskot yaptığım kişilerden izin almadan yayınlamıyorum üzgünüm):

Uygulama Platformu için yapılan maskot:
t8t92.png

Akif Ulutaş için hazırlanan maskot:
r27d769.jpg

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gercekten cok guzel cizimler. Elinize saglik.

ciz10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beğenmenize sevindim. :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
çizimler oldukça iyi bence ücret karşılğı yapmaya başlamalısın.
başlangıç olarak graphicriver.com'a tasarımlarını yollayabilirsin

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandan beri çizim yapıyorum. Çizim üzerine bir web sitesi açmayı planlıyorum. Hem referans olması hem de açılacak web sitemin duyurulması için maskot çizmeye karar verdim.

Herhangi bir ödeme almıyorum, çizeceğim maskot için web sitenizde 125 x 125'lik alanlardan birinde bir aylık reklam ya da web sitem açıldığında bir tanıtım yazısı istiyorum hepsi bu.

Not: Çizimler kesinlikle size özel olacak ve başka kişilerle paylaşılmayacaktır.

Örnekler (aslında daha var ama maskot yaptığım kişilerden izin almadan yayınlamıyorum üzgünüm):

Uygulama Platformu için yapılan maskot:
t8t92.png

Akif Ulutaş için hazırlanan maskot:
r27d769.jpg

Bu arada merak ettigim ozel bir konuyla alakali olarak PM attim.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Gayet güzel çizimler tebrik ediyorum. Ben de kendim için maskot çizmeye çalıştım ama resim yeteneğim yetersiz olduğu için beceremedim. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güzel çizimlerin var, Kendine Linkedin de profil aç CV ne çizimlerinide referans ekle rahat iş bulursun ;)

ciz10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar güzel yorumlar beklemiyordum açıkçası... Çok teşekkür ederim arkadaşlar. :)

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Gerçekten güzel ve profesyonel çizimler. Başarılar dilerim. ;)

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çizimler gerçekten güzel. keşke biraz o yetenekten bende de olsaydı :)

slayeroa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gayet güzel çizmişşin hocam valla hayırlı işler dilerim

ciz10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Beğenen ve sitesine benden maskot isteyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Normalde haftaya olması gereken ameliyatımı bu haftaya almaya karar verdi doktor. Çok büyük hayati tehlikesi olan birşey değil, bacağıma parça eklenecek. Spor yaparken tüm bacağı kaybettim gibi birşey oldu da. :) Tahlildi filmdi bir sürü uğraş. Bir de tek bacak iptal olunca hem zaman alıyor hem yorucu oluyor.

Kendi sitem dahil pek çok işi askıya almak zorunda kaldım. Bu cumartesi ameliyattan sonra tamamen yatağa bağlı kalacağım için bol bol zamanım olacak. Tüm maskot ve logo isteklerini haftaya, hafta sonuna kadar yetiştirmeyi düşünüyorum. Yaptığım işleri de paylaşacağım.

Gecikme için çok özür dilerim.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar. Beğenen ve sitesine benden maskot isteyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Normalde haftaya olması gereken ameliyatımı bu haftaya almaya karar verdi doktor. Çok büyük hayati tehlikesi olan birşey değil, bacağıma parça eklenecek. Spor yaparken tüm bacağı kaybettim gibi birşey oldu da. :) Tahlildi filmdi bir sürü uğraş. Bir de tek bacak iptal olunca hem zaman alıyor hem yorucu oluyor.

Kendi sitem dahil pek çok işi askıya almak zorunda kaldım. Bu cumartesi ameliyattan sonra tamamen yatağa bağlı kalacağım için bol bol zamanım olacak. Tüm maskot ve logo isteklerini haftaya, hafta sonuna kadar yetiştirmeyi düşünüyorum. Yaptığım işleri de paylaşacağım.

Gecikme için çok özür dilerim.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Çeken bilir çok zordur Allah yardımcın olsun.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşir toparlanırsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ciz10 geçmiş olsun arkadaş. acil şifalar dileriz.

Çok kaliteli çalışmaların var, tebrikler

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Allah acil şifalar versin. Bende düşünebilirim, sen bi iyileş gel de bi.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin siteye maskot olayını gelince iyi çiziyorum diyosan paralı çiz kimseye hal hatır için çalışma.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin inşallah. Allah acil şifalar versin.

ciz10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin siteye maskot olayını gelince iyi çiziyorum diyosan paralı çiz kimseye hal hatır için çalışma.

Öyle çok para derdinde biri değilim. Düzgün bir web sitesi yapmaya çalışıyorum. Sadece çizim ve sinema üzerine, derslerin paylaşıldığı bir site. Gördüğüm kadarıyla hemen herkes kodlama yapıyor, her yerde hep aynı temalar, aynı renkler, aynı şablonlar... Sektöre biraz nefes aldırmak lazım. :) Herkes kendi maskotunu kendisi yapabilmeli mesela. Bu konuda kendi kendime öğrendiğim herşeyi yayınlamak, insanlarla paylaşmak istiyorum.

Zaten hali hazırda iyi bir mesleğim (13 yıllık öğretmenim! :P) var. Tek istediğim sitenin bir yerlere gelmesi ve bunun için de reklam gerekiyor. Reklam giderlerini bu şekilde "az da olsa" hafifletme derdindeyim. Para kazanmak istemediğim gibi harcamak da istemiyorum yani. Referanslar ve maskotlar ilerledikçe bu işi parayla yapıp, kazandığım paralarla çok daha büyük sitelere reklam vermeyi düşünüyorum. Gibi gibi gibi... Planlar çok yani.

Kendi sitem için çizdiğim maskotu (!) ve temayı göstereyim; kendime göre iyi (özellikle de bu konuda en ufak bir ders almamış, eğitim görmemiş birine göre) çizdiğime inanıyorum. Bir de siz karar verin bakalım. :)

mainnn.png

anasayfa2.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Geçmiş olsun dilekleriniz için de ayrıca çok çok teşekkürler arkadaşlar. :)