Web Sitelerinde Yeni Tanıtım Uygulaması [vijital]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Web sitelerinde ziyaretçinin dikkatini hızlı bir şekilde ürününüze veya hizmetinize çekebilecek çerçevesiz video teknolojisi, Benim Şahsen çok hoşuma gitti ve Web sitelerinde de yeni bir dönem açacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim, örnek çalışmalar için siteyi ziyaret edebilirsiniz :)

Vijital | Dijital Video - vijital.com

Ayrıca araştırma yaparken Bu işi yapan başka bir siteye daha rastladım: Sunumax Bu sitenin de örek çalışmalarını görmek için sitesini ziyaret edebilirsiniz...

http://www.sunumax.com/

+ Sunumax Hakkında Bulduğum Diğer Bilgiler

Sunumax sitesinin yöneticilerinden Sadık Kocabaş’ın bana mail atmasıyla böyle bir site ile karşılaştım. Ticari amaçlı siteleri olanlar bu sistemden yararlanabilirler. Görsel olarak çok hoş bir sistem.

Ağ sayfanızı Canlı sunum teknikleri ile hayata geçirin. Sunumax.com‘un sunduğu, Türkiye’de ilk ve Tek olan bu sistem ile ağ sayfanızda anında çıkıp konuşan, ziyaretçiyi bilgilendiren sunum mankenleri koyabiliyorsunuz. Eğer isterseniz firmanızın web sayfasında siz de konuşabiliyorsunuz. Bu sistemin en büyük avantajı; vermek isteğiniz mesajı birinci ağızdan ve kesinlikle hedefine ulaşacağından emin olarak verirsiniz. Son kullanıcıların görmeye alışık olmadığı bir iletişim kanalı kullandığınız için algıları daha açık olacaktır.

Nedir sunumax.com

SunumaX internet tabanlı bir servis olup web sayfanıza şirketinizin kimliğini yansıtacak gerçek bir karakter koymanıza yarar. Kurum kimliğinizi ancak sizin belirleyeceğiniz gerçek insanlar yansıtabilir; animasyonlar değil. SunumaX, sizin belirleyeceğiniz insanları kullanarak sitenizin etkileşimini arttırıyor. Ürünlerinizi, hizmetlerinizi tanıtmak için, SunumaX’ın size sunacağı modellerden birini kullanabileceğiniz gibi, kendiniz veya belirleyeceğiniz başka kişiler de gerekli tanıtımları yapabilirler.

Ortalama bir ziyaretçi web sayfanızda 30 saniye den fazla dolaşmıyor. Eğer bu kısa zaman içinde ziyaretçilerinizin dikkatini çekemezseniz, bu satış potansiyelini boşa harcamış olacaksınız.

Bize hazırladığınız bir konuşma metnini (script) gönderdiğiniz taktirde üç (3) iş günü içinde ürününüzün veya hizmetinizin profesyonel oyuncular tarafından hazırlanmış sunumunu hazırlıyoruz. Web üzerinden yapacağınız tanıtımlarda SunumaX’ın size yardımcı olması için hemen iletişime geçin. Ziyaretçilerinizi müşterilere dönüştürün! Artık bazı sitelerin içinde bizi insanlar karşılamaya başladı. Buna canlı sunum deniliyor. Çoğu zaman girdiğimiz sayfalarla ilgili bilgi veriyorlar. Bazen de ilgilenebileceğimiz ürünleri tanıtıyorlar. Bu hizmeti sağlayan site Sunumax.com. Bahsi geçen site sayesinde web sitemize biz de karşılama mesajı koyabiliyormuşuz. İster kendimiz konuşabilir istersek de firmanın mankenlerinden biri bizim web sitemiz için konuşabiliyormuş. Bu servisi benzerlerinden ayıran olay ise baştan bir web sitesi yaptırmaya gerek olmaması. Tek bir satır kodla video mesajını yerleştirebiliyorlarmış. Görünüşe göre yakın zamanda bu şekilde parti liderleri de kendi web siteleri üzerinde konuşabilecek

Sunumax’ın sitenize ve Kurumunuza katacakları Vermek isteğiniz mesajı birinci ağızdan ve kesinlikle hedefine ulaşacağından emin olarak verirsiniz. Son kullanıcıların görmeye alışık olmadığı bir iletişim kanalı kullandığınız için algıları daha açık olacaktır. Son kullanıcılar ilk defa görecekleri bu mesajdan etkilenip tanıdıklarına yollayacaklardır. Firmanızla özdeşleşecek bir karakteri oluşturmak için televizyon kanallarını kullanıp çok daha fazla ücret ödemenize gerek kalmayacak. Web sayfanızdaki sekme oranı (web sayfanıza girip anında çıkan kullanıcı) azalacak, yani kullanıcılar sizinle ve ürünlerinizle ilgili gerekli bilgileri anında alacaklar.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ilerde biraz daha yaygınlaşabilir ama her sitede kullanılmaz.
şu anda sitenin çalışmasını yavaşlatabileceğinden pek kullanılcağını sanmıyorum

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ayrıca sitedeki eleman da teknoloji tutkunlarına pek yabancı gelmemiştir umarım :cool:

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Web sitelerinde de yeni bir dönem açacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim
Gercektende web sitelerinde yeni ve en son olacak dönemin kapılarını aralıyacak bir yöntem.İnceleme yaparken fiyatlarına hiç bakmadınız sanırım.

belaggio82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu uygulamanın nasıl yapıldıgı hakkında bilgisi olan varmı acep?

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Gercektende web sitelerinde yeni ve en son olacak dönemin kapılarını aralıyacak bir yöntem.İnceleme yaparken fiyatlarına hiç bakmadınız sanırım.

Fiyatları hakkında bi bilgi göremedim eğer bir bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz seviniriz :)

Uygulamanın sitesinde detaylı bir açıklama bulabilirsiniz, Benim tek bildiğim çerçevesiz video teknolojisi olduğu, ama nasıl yapıldığını ben de bilmiyorum tabii ki :)

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu tasarımı kullanan web sitelerine Kotalı tarife ile ulaşan kullanıcılar giremez. Sürekli girdikleri zaman maalesef interneti kullanmak için bir sonraki ayı beklemek zorundalar. :(

Bu tasarım yönetimini kullanan şirketin referanslarına baktım. O ne... tasarlanan sayfa tamamen flash ve resim ile doldurulmuş. Birde bunun üzerine video eklerseniz.

Sonra ne diyeceğimi tahmin etmişsinizdir?

Saygılar.

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bunu öğrenmem iki günü mü almıştı
bu teknolojinin adı green scene olarak bilinir.

yeşil kırmızı mavi perde önünde çekilen videoları kesip değişik efektler vermek için birsürü program var

benim öğrendiğim fx home visionlab studio fxhome.com dan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
yakında bende açıcam böle bir tanıtım sitesi rekabet olması lazım değil mi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
bunu öğrenmem iki günü mü almıştı
bu teknolojinin adı green scene olarak bilinir.

yeşil kırmızı mavi perde önünde çekilen videoları kesip değişik efektler vermek için birsürü program var

benim öğrendiğim fx home visionlab studio fxhome.com dan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
yakında bende açıcam böle bir tanıtım sitesi rekabet olması lazım değil mi

Rekabet gerekli tabii :)
Hayırlısı olur İnşallah :wink:

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzelmişte biraz ekipman gerek ve bide para sadece site ve metin değil
ama mantık güzel iyi iş yapar fxhome nasıl bi program merak ettim biraz okuyup inceleyince çok ilginç ve zevkli işye benziyo bu program hakkında detaylı bi bilgi verecek olan varmı
after gibi bişymi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
eve intetnet gelince biraz anlatayım

Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Eğer bizim ev ortamında yapabileceğimiz bişeyse boşuna para kazandırmayalım bu uyanık girişimcilere :)
en yakın zamanda bekliyoruz anlatımını :)

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle bekliyorum hatta detaylı olursa çok güzel olur dua ederim sana söz :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Bu bayağıdır varyaw... 1 seneden çok oldu..