Web site hızlı tıklanma sorunu acil

esntpli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili arkadaşlar,
İnternette o kadar aradım bulamadım, yani açıkcası nasıl, ne diye arayacağımı bulamadım. Şimdi benim bir web sitem var. Bu web siteme bir kod arıyorum.
Kod:
Hani diyelim bir ziyaretçi geldi web siteme girdi ama çok hızlı dolaşıp web siteyi kasıyor. Bunun için link engeli. Yani ziyaretçiye ard arda linke tıklama engelli bir uyarı verilmesini istiyorum.
Bilmem anlatabildimmi derdimi.

Yani saniyede linke 20 kere tıklayanlar, bir linke tıklayınca sayfa açılmadan diğer linke anında hemen hızlı olarak tıklayanlar için bir uyarılı engel istiyorum.
Bir yardımcı olurmusunuz acaba. Bu kod ney.???????
Yalnız php uzantılı sitem var.

Reaksiyon puanı
10,315
Sevgili arkadaşlar,
İnternette o kadar aradım bulamadım, yani açıkcası nasıl, ne diye arayacağımı bulamadım. Şimdi benim bir web sitem var. Bu web siteme bir kod arıyorum.
Kod:
Hani diyelim bir ziyaretçi geldi web siteme girdi ama çok hızlı dolaşıp web siteyi kasıyor. Bunun için link engeli. Yani ziyaretçiye ard arda linke tıklama engelli bir uyarı verilmesini istiyorum.
Bilmem anlatabildimmi derdimi.

Yani saniyede linke 20 kere tıklayanlar, bir linke tıklayınca sayfa açılmadan diğer linke anında hemen hızlı olarak tıklayanlar için bir uyarılı engel istiyorum.
Bir yardımcı olurmusunuz acaba. Bu kod ney.???????
Yalnız php uzantılı sitem var.

umarım bunu [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] görür, yardımcı olabilir size.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kodu bilmem ama bir linke saniyede 20 kere tıklayabilen bir insan evladı olduğunu sanmıyorum. Bot falan olmasın o?

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
dizimag'de böyle bir sistem var ama aynısı mı bilmiyorum. Bölümler arasında çok sık tıklama yaparsanız (üye girişi yapılmadıysa) böyle bir uyarı veriyor. Konu ile ilgili bilgisi olanlar belki incelerler.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Php bilmiyorum fakat mantik basit bi sayac kurulur 1 den istenilen sureye kadar sayar bu sayim bitmeden sayfa bitmeden sayfadan ayrilirsa bi hata sayfasina yonlendirilir bittikten sonra ayrilirsa istenilen sayfaya yonlenir