Web sayfasında görsel değişiklik

yedihill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
her hangi bir web sayfasın adres satırına ilave kod girerek o sayfada değişiklik yapmak istiyorum. web sayfasının orjinalinde değişiklik değilde o sitenin benim pc ekranında görünen sayfasında değişiklik olacak. bu şekilde bir değişiklik yapılabiliyor mu? bilgi olan birindne yardım rica ediyorum.
tşk.

Mehmet Satar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu mümkün değil.
Ancak söz konusu web sayfasında resim ve ya animasyonların görünmesini istemiyorsan bunu web tarayıcının ayarlarıyla halledebilirsin.

Yok eğer amacın birini işletmekse söz konusu web sayfasını masaüstüne dosya bölümünden farklı kaydedersin. Gereken değişiklikleri yapabilirsin.

yedihill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte amacım birini işletmek ve bunun için dediğim şekilde bir kod vardı. hatta bu sitenin forumlarında bir yerinde karşıma çıkmıştı ama 2 sene önce falandı.
peki farklı kaydedince web sitesi programlama dillerinden birisi ile değişiklik yapmak gerekcek sanırım.

Mehmet Satar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Word ile aç web kaydettiğin sayfayı. Azıcık word bilgin varsa gereken değişikliği yapar kaydedip kapatırsın. Sonra tarayıcınla açarsın.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Firefox kullanıyorsan, FireBug ve PageHacker eklentileri ile sayfada değişiklik yapabilirsin fakat sayfa yenilendiğinde tekrar eski halini alır. HTML ve CSS biliyorsan ki sanırım bilmiyorsun FireBug daha kullanışlı. Ama PageHacker ile sayfayı düzenleyip farklı kaydedebilirsin sanırım. Hiç denemedim ama olur diye tahmin ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar yeni mekan aldım ama mekanın wep sitesi var şifresini bilmiyorum sayfada bazı değişiklikler yapmak istiyom nasıl değiştirebilirim