radyoaktif
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Arkadaşlar iyi günler. Bir süredir 2.5" taşınabilir hard disk almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu ve arkadaşımında kullandığı WD'in hard diski kafama yattı. Kısa bir araştırma yaptıktan sonra şu anda WD'in en iyi modellerinden biri olan "WD My Passport" modelini araştırdım ama sonunda birde ultra yazan modeli var. Mecidiyeköyde hangi bilgisayarcıya sorduysam ultra modeli diye birşey duymadıklarını ve sadece "WD My Passport" modelinin olduğunu ve 200TL civarı olduğunu belirttiler. Ama bu HDD 2004 yılında çıkmış. Acaba bu ultra modeli yeni revizyon olabilir mi? Yada daha Türkiye ye gelmemiş olabilir mi?
Ultra yazan model gerçekten varmı? Yok mu? Hayır zaten olsada "WD My Passport" de usb 3.0 hızında çalışıcak "WD My Passport Ultra" da usb 3.0 hızında çalışacak. Lakin bazı modellerin yazma yada okuma hızında farklılık oluyor. Onuda geçtim hiç yoksa şekli değişiyor.
Mesela benim arkadaşımdakinin modeli "WD My Passport" yani ultra ibaresi yok.
Ama internette görsellerde arattırdığım da ultra modeli bariz göze çarpıyor lakin satıldığı bir yer bulamadım.
Bilgisayarcı arkadaşın biri "bu ultra dediğin amerika da yeni çıkmış bi model olabilir ama daha biz böyle birşey duymadık" dedi. Acaba ultra modeli gerçekten var mı? Yoksa direk "WD My Passport" olarak mı geçiyor? Hayır eğer varsa Ultra modelinin grisini alacağım lakin normal passport modelinde sadece siyah var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ultra yazan model gerçekten varmı? Yok mu? Hayır zaten olsada "WD My Passport" de usb 3.0 hızında çalışıcak "WD My Passport Ultra" da usb 3.0 hızında çalışacak. Lakin bazı modellerin yazma yada okuma hızında farklılık oluyor. Onuda geçtim hiç yoksa şekli değişiyor.
Mesela benim arkadaşımdakinin modeli "WD My Passport" yani ultra ibaresi yok.
Ama internette görsellerde arattırdığım da ultra modeli bariz göze çarpıyor lakin satıldığı bir yer bulamadım.
Bilgisayarcı arkadaşın biri "bu ultra dediğin amerika da yeni çıkmış bi model olabilir ama daha biz böyle birşey duymadık" dedi. Acaba ultra modeli gerçekten var mı? Yoksa direk "WD My Passport" olarak mı geçiyor? Hayır eğer varsa Ultra modelinin grisini alacağım lakin normal passport modelinde sadece siyah var. Yardımcı olursanız sevinirim.