Wave s8500 & s8530

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=248671]sereg[/MENTION] şimdi baktımda sanırım siteye sadece badayı kötülemek için üye olmuşsun sanırım ama ben yine ben bir iki cevap yazayım.
1. yıl 2012 flashı desteklemeyen mobil işletim sistemler mevcut bknz: ios( gelecekte hiçbiri desteklemeyecek zira html5 yayılıyor)
2. güncelleme genel bir sorun. örnek: andorid 4.o güncellenebilen kaç tane telefon modeli var?
3. ram sorunu demişsin sen önce bir andoridi incele o konuda istersen.
4. oyunlar için bir şey diyemeyeceğim zira telde oyun oynayan biri değilim.
5. uygulama çokluğu konusunda ise 500bin uygulamamın kaçını telefonuna kurdun acaba? bu uygulamaların kaçı bir birinin benzeri gereksiz uygulama kaçı tvlerin web sitelerin sadece rss lerini yayınlayan programlar ?

burada her zaman dediğim gibi sadece kötülemek için bir şeyler yazmayın. herkesin beklentisi ve kullanım amacı farklıdır teknolojik aletleri.

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@sereg şimdi baktımda sanırım siteye sadece badayı kötülemek için üye olmuşsun sanırım ama ben yine ben bir iki cevap yazayım.
1. yıl 2012 flashı desteklemeyen mobil işletim sistemler mevcut bknz: ios( gelecekte hiçbiri desteklemeyecek zira html5 yayılıyor)
2. güncelleme genel bir sorun. örnek: andorid 4.o güncellenebilen kaç tane telefon modeli var?
3. ram sorunu demişsin sen önce bir andoridi incele o konuda istersen.
4. oyunlar için bir şey diyemeyeceğim zira telde oyun oynayan biri değilim.
5. uygulama çokluğu konusunda ise 500bin uygulamamın kaçını telefonuna kurdun acaba? bu uygulamaların kaçı bir birinin benzeri gereksiz uygulama kaçı tvlerin web sitelerin sadece rss lerini yayınlayan programlar ?

burada her zaman dediğim gibi sadece kötülemek için bir şeyler yazmayın. herkesin beklentisi ve kullanım amacı farklıdır teknolojik aletleri.

1.sene 2012 apple flash dan destegini cekti mobil cihazlara destegini cekti adobe haberim var ama bugun sitelerin %90 indan fazlasi flash destekliyor daha fazlasi hatta.sen saniyormusun ki html destegi 1-2 seneden once yayginlasacak? bu arada ios da uygulama ile flash izleniliyor her ne kadar apple in isi olmadada,hos iphone uda telefondan gormuyorum istersen yazarim onun da eksiklerini
2.guncelleme genel sorun farkindayim ama sen guncelleme verecegin tarihden defalarca ertelemene ragmen 1 sene sonrasina guncelleme vermessen ve verdigin guncellemede de uygulamayi telefonu yeniden baslatmadan oynayamassan.bunda ters bir sey var.guncelleme cihazi daha da kullanilabilir hale getirir kullanilmaz hale getirmez
3.ram sorununda dedigim gibi kapatilan uygulamanin ram de kapladigi alani sistem bosaltmiyor/bada nin im sinde bulunan windows messenger ile mesajlasmaya calistim muzik dinlerken yerimde olsan aleti duvara firlatirdin bu 2 basit uygulamayi ayni anda kullanmaya calistim ana ekrana atti surekli.sanmam ki adroiide bu kadar buyuk bir sorun olsun
4.ben de cok oynayan biriyim en kisa zamanda satip android e terfi edicem oyun icin
5.o 500 bin uygulamanin icinde maalesef teamviewer,skype,whatsapp gibi can alici uygulamalar oluyor,uygulama sayisini dememin nedeni tutupda hepsini indiricem kullanicam anlaminda degil,ne kadar cok uygulama olursa o kadar cok kaliteli uygulamada cikacaktir,aradigini bulucaksin en azindan,istegine cevap vericek,telefona verdigin paranin hakkini alicaksin

son sozumde;500-1000 lira verdiniz diye telefona koru korune baglanmak pek dogru degil,eksigi varsa soylersin.telefon seni degil sen telefonu aliyorsun,samsung bile bu kadar pesinde kosmazken bu sistemin sizin bu kadar taparcasina pesinden kosmaniz hangi mantigin eseri anlamak guc hele ki bu kadar eksigi varken

bu arada bada 2 guncellemeli wave gt-s 8500 de sistem islemci hizini 800-850 mhz ye cekiyor,telefonu 1000 mhz diye aliyorsun guncelleme cikiyor telefonun hizi 850 mhz ye dusuyor,menu ile 1000 mhz ye yukseltilebiliyor ama her telefon restartinda yeniden ayarlamak gerekiyor.boyle sacma sapan islerle urasiyoruz iste hele ki bilmeyen telefonu aldigini sandigi islemci hizinda kullanamayacak
istersen daha fazla cirpinma bada yi oldugundan farkli gostermek icin .yazik olucak yoksa :)

--- Mesaj Güncellendi ---

bu arada bada yı kotulerım elbet samsungun attıgı en buyuk kazıklardan bırıdır kullanıcılara,o kadar vaatler verıp sonra da boyle magdur bırakmak,elımden gelse dava acıcam samsunga,hos ıtalya da acılıcakmıs zaten

--- Mesaj Güncellendi ---

bu arada samsung samsungun verdıgı sozun uzerınden 1 sene gecmıs olmasına ragmen turkıye ye hala resmı bada 2 guncellemesı gelmedı,yabancı ulkelerın fw lerını atıyoruz telefona,brıck yapma rıskıne gırerek,neden bu rıskı alıyoruz cunkı bada turkıye ye gelmemekde dıretıyor :)