Watch dogs ve watch dogs 2

Dıldıbın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkdaşlar ğs4 için watch dogs alıcam ama watch dogsmu alıyım watch dogs 2 mi bunlar bağlantılımı yoksa direk watch dog2 yi mi laıyım yada 2 sin, birdenmi

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Arkdaşlar ğs4 için watch dogs alıcam ama watch dogsmu alıyım watch dogs 2 mi bunlar bağlantılımı yoksa direk watch dog2 yi mi laıyım yada 2 sin, birdenmi
Ben ikisini de oynadım. İkisi de çok güzel oyunlar. WD2 devam oyunu değil. Aynı tür oyunu alakasız bir karakterle oynuyorsunuz. Küçük göndermeler var o kadar. Bence ikisini de oynayın. (2'nin araba makanikleri iğrenç onu belirteyim)

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Ben oynamadım ama, dayım oynuyordu ordan biliyorum. Alper'in dediği gibi devam oyunu değil.

Dıldıbın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ben ikisini de oynadım. İkisi de çok güzel oyunlar. WD2 devam oyunu değil. Aynı tür oyunu alakasız bir karakterle oynuyorsunuz. Küçük göndermeler var o kadar. Bence ikisini de oynayın. (2'nin araba makanikleri iğrenç onu belirteyim)

Yani 2 sinide alıyımmı bide watch dogs bitiyomu yada 2

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Yani 2 sinide alıyımmı bide watch dogs bitiyomu yada 2
Oyunun %100'ünü bitirmeye serbestsiniz. Hikaye bittikten sonra ya yan görevleri yapıyorsunuz ya etrafta dolaşıyorsunuz ya da oyunu silip satıyorsunuz. :) Bence cd alın daha sonra satın. Oyunu sanal almaya değmez.

Dıldıbın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Oyunun %100'ünü bitirmeye serbestsiniz. Hikaye bittikten sonra ya yan görevleri yapıyorsunuz ya etrafta dolaşıyorsunuz ya da oyunu silip satıyorsunuz. :) Bence cd alın daha sonra satın. Oyunu sanal almaya değmez.

Saten cd almayı düşünyorum peki önce watch dogsu bitirip sonramı 2 yi oynuyum

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
ben ilkinin karanlık atmosferini daha çok seviyorum nedense. ikisi de güzel ama ilk oyun beni daha çok etkiledi.

Mr Unlimited

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence 2 yi alın ana görevlerini beğendim. Yan görevler bana göre çöp . Ama oyun eğlendiriyor. İkinci oyunla birinci oyunun birbiri ile ilgisi yok.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Watch Dogs 2'yi oynanış açısından ve hikaye anlamından sevmiştim.