Dıldıbın
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkdaşlar ğs4 için watch dogs alıcam ama watch dogsmu alıyım watch dogs 2 mi bunlar bağlantılımı yoksa direk watch dog2 yi mi laıyım yada 2 sin, birdenmi
Ben ikisini de oynadım. İkisi de çok güzel oyunlar. WD2 devam oyunu değil. Aynı tür oyunu alakasız bir karakterle oynuyorsunuz. Küçük göndermeler var o kadar. Bence ikisini de oynayın. (2'nin araba makanikleri iğrenç onu belirteyim)Arkdaşlar ğs4 için watch dogs alıcam ama watch dogsmu alıyım watch dogs 2 mi bunlar bağlantılımı yoksa direk watch dog2 yi mi laıyım yada 2 sin, birdenmi
Ben ikisini de oynadım. İkisi de çok güzel oyunlar. WD2 devam oyunu değil. Aynı tür oyunu alakasız bir karakterle oynuyorsunuz. Küçük göndermeler var o kadar. Bence ikisini de oynayın. (2'nin araba makanikleri iğrenç onu belirteyim)
Oyunun %100'ünü bitirmeye serbestsiniz. Hikaye bittikten sonra ya yan görevleri yapıyorsunuz ya etrafta dolaşıyorsunuz ya da oyunu silip satıyorsunuz.Yani 2 sinide alıyımmı bide watch dogs bitiyomu yada 2
Oyunun %100'ünü bitirmeye serbestsiniz. Hikaye bittikten sonra ya yan görevleri yapıyorsunuz ya etrafta dolaşıyorsunuz ya da oyunu silip satıyorsunuz.Bence cd alın daha sonra satın. Oyunu sanal almaya değmez.
İkisi Arasında Bir Bağlantı Yok İstediğini Alabilirsin![]()
Bence 2 yi alın ana görevlerini beğendim. Yan görevler bana göre çöp . Ama oyun eğlendiriyor. İkinci oyunla birinci oyunun birbiri ile ilgisi yok.Arkdaşlar ğs4 için watch dogs alıcam ama watch dogsmu alıyım watch dogs 2 mi bunlar bağlantılımı yoksa direk watch dog2 yi mi laıyım yada 2 sin, birdenmi
Watch Dogs 1 bayık bir oyun 2yi öneririmArkdaşlar ğs4 için watch dogs alıcam ama watch dogsmu alıyım watch dogs 2 mi bunlar bağlantılımı yoksa direk watch dog2 yi mi laıyım yada 2 sin, birdenmi